Вхід | Реєстрація

З турботою про військовослужбовців

Автозаводська районна рада передала в безоплатне користування військовій частині 3059 приміщення по вул.Червоних слідопитів, та майно, необхідне для життєдіяльності військовиків. Це обладнання, меблі, постільне приладдя, посуд тощо. Нагадаємо, що розміщення на Молодіжному батальйону внутрішніх військ було ініційовано головою Автозаводської районної ради Володимиром Коваленко ще в середині 90-х років, коли криміногенна ситуація в районі дуже загострилася. Саме тоді Автозаводська районна рада взяла на себе зобов’язання перед МВС щодо надання приміщення та його обладнання для повноцінного життя військових. Військова частина 3059 було створена у 1998 році. Причому, спочатку планувалося розмістити у Кременчуці окрему роту. Але після того, як Командувач Внутрішніми військами побачив, які умови були створені для військовослужбовців, він буквально «на коліні» підписав новий наказ о формуванні окремого батальйону. С тих пір військовослужбовці несуть службу по охороні громадського порядку у Кременчуці, а Автозаводська районна рада продовжує виконувати свої зобов’язання щодо допомоги в/ч 3059.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 10:14 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації