Вхід | Реєстрація

Міська влада першочергово допомагатиме ОСББ

Міська влада першочергово допомагатиме ОСББ
На цьому наголосив міський голова Олександр Ісип під час зустрічі з керівництвом об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Зустріч відбулася у четвер, 31 березня, перед початком засідання міськвиконкому. Під час неї мова йшла в основному про благоустрій, про весняне очищення міста від бруду та сміття, котрі накопичились за зиму. Олександр Ісип попрохав керівників ОСББ максимально посприяти проведенню суботників і приведенню до належного порядку прибудинкових територій. Він наголосив, що влада ставиться до подібних об’єднань виключно як до гарних ділових партнерів. Хоча й зазначив, що з 1 квітня відновлюють свою роботу інспектори з благоустрою. Вони будуть складати протоколи відносно порушників, які засмічують вулиці сміттям та захаращують будівельними матеріалами.
У свою чергу керівники ОСББ попрохали фінансової допомоги для проведення ремонту будинків. Міський голова пообіцяв допомогти нагадавши: «Ми, як і раніше, співпрацюватимемо з об’єднаннями за принципом 50 на 50. Тобто половину потрібних коштів вносять люди, половину — міська рада».
У Кобеляках налічується 12 ОСББ. Усього в місті 40 багатоквартирних будинків.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2011, 13:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації