Вхід | Реєстрація

«Полтавські порвуть наших…»

«Полтавські порвуть наших…»
Минулої неділі стартувала четверта десятка учасників конкурсу «Я вмію співати».
Шоу перейшло з районного масштабу в обласний, адже цього разу в ньому брали участь двоє учасників з Полтави, що і обурило багатьох в залі. Спів цих вокалістів професійний, адже займаються вони у вокальних і хореографічних студіях. І що дивно, один з учасників навіть на прослуховуванні не був. «З корабля — на бал» — так назвав цей виступ член журі Володимир Проскура.
«Учасники з Полтави дуже сильні, — бурхливо обговорювали дві жінки, що сиділи неподалік, — думаю, організатори шоу пожалкували, що дали об’яву за межами району. Полтавські порвуть наших! Вони вже готові артисти, і якось не хочеться віддавати 10 тисяч чужим, коли наші так старалися, переодягалися. А ці навіть верхній одяг не зняли… Правильніше було б поставити правила участі в шоу у певні рамки, хоча б, вікові обмеження і проживання в межах району».
Цього разу конкурсанти врахували зауваження журі з приводу сценічного образу. Досить креативно до цього питання підійшли деякі з них, перевдягаючись, і тим самим, змінюючи свою зовнішність. Не обійшлось і без технічних неполадок. Під час виступу Діани Карнаух вимкнулась фонограма, і на слова звукорежисера: «А шо я зроблю?», не розгубившись, дівчина продовжила співати акапельно.
Відзначився і конкурсант Сергій Лісовий, який відкрив нове для шоу направлення в музиці — реп. Сергій — автор і виконавець власних пісень, проте журі наголосило, що це конкурс вокалістів, тому розраховувати він може лише на підтримку залу, який, до речі, сприймав його «на ура».
Та все ж не «порвали наших полтавські», кобелячани також вміють «відриватись на повну»! Коли виступив Олександр Панченко, дехто в залі аплодував стоячи з криками «молодець!». Більшу роль в його виступі грали не вокальні якості, а артистичні і хореографічні. Як сказав Андрій Уткін: «В Олександрі, як в твіксі, два в одному: і танцює, і співає». Навіть чоловіки в журі відмітили його «рухи стегнами», і попросили виконати їх на біс. Шаленим успіхом користувався і Василь Стогній, учасник і переможець багатьох співочих конкурсів. Саме він і став фіналістом шоу. Разом з ним розділила перемогу і учасниця з Полтави Мар’яна Григорян. Ім’я третього учасника, як завжди, залишили на розсуд глядачів. Та судячи з глядацького голосування, яке відбувалося після концерту в фойє, більшість квитків віддавали за Олександра Панченка. Що ж, не будемо квапити події, а дочекаємося результатів наступної неділі…

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Альона / 14 квітня 2011, 16:47
На скільки мені відомо, то Сергій пише і спілкується українською........тому більш за все в нього з'явились просто недруги, які відписують від його імені.
2. Господар / 14 квітня 2011, 17:27
31. Альона пише:
«На скільки мені відомо, то Сергій пише і спілкується українською........тому більш за все в нього з'явились просто недруги, які відписують від його імені. »

Висновок вірний. Це не Горденко. Можливо, Костянтинович поприкалювався цими коментами?
3. Дарія / 14 квітня 2011, 19:03
32. Альона пише:
«Дарія, а про 5 десятку нічого не напишеш? »

В наступному номері=)
4. Дарія / 14 квітня 2011, 19:04
31. Альона пише:
«На скільки мені відомо, то Сергій пише і спілкується українською»

Відколи???
5. ГордЕнко / 26 квітня 2011, 23:31
В обовязковому порядку!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації