Вхід | Реєстрація

«Фронтовики» налаштовані оптимістично

«Фронтовики» налаштовані оптимістично
У суботу вібулися збори активістів кобеляцької районної організації політичної партії «Фронт Змін». Учасники обговорили підсумки президентських та місцевих виборів та перспективи розвитку організації
Із невеличкою доповіддю перед присутніми виступила керівник районного підрозділу «Фронту Змін» Таміла Шевченко. Вона висловила задоволення роботою своїх однопартійців під час виборчої кампанії по виборах до місцевих рад. Не маючи досвіду та такої розгалудженої і масової, в порівнянні із конкурентами, структури первинних організацій, «фронтовики» все ж зуміли делегувати своїх представників до районної, міської та сільських рад. Так у Кобеляцькій районній раді «Фронт Змін» має сім своїх представників із 56 депутатів. У міській раді однопартійці Арсенія Яценюка теж отримали сім мандатів. Але із тридцяти можливих. Ще 14 «фронтовиків» стали депутатами сільських рад. На думку Таміли Шевченко, представництво «Фронту Змін» у радах Кобеляцького району могло б бути набагато вагомішим, якби не постійні зміни в українському законодавстві, котрі тривалий час ставили під сумнів навіть саму участь партії у виборах. Зараз зусилля кобеляцьких «фронтовиків» зосереджені на розширенні рядів та створенні постійно діючого партійного офісу в Кобеляках.
Досить оптимістично були налаштовані представники обласного керівництва «Фронту Змін», які прибули в Кобеляки на збори своїх однопартійців. Так Віктор Стебленко відзначив, що партія має в своїх лавах людей, готових у найближчі кілька років очолити владні структури як в державі, так і на районному рівні. Він сказав: «Думаю, що після виборів, які відбудуться у 2012 і 2013 роках, «Фронт Змін» матиме якщо не Президента, то Прем’єр-міністра України. Логічно, що після цього «фронтовики» отримають керівні посади і на обласному та районному рівнях. Про зростання симпатій українців до Арсенія Яценюка та партії, яку він очолює, говорили й депутати обласної ради Геннадій Коваленко та Володимир Микійчук.
Натомість депутати райради Микола Антонов, Володимир Струк та Іван Байбара внесли свої пропозиції з приводу політики партії в аграрних питаннях. На їх думку, Арсенію Яценюку потрібно чітко заявити про підтримку дрібних і середніх сільгоспвиробників. Категорично не сприймають кобеляцькі аграрії ідею продажу сільськогосподарських земель. У умовах сучасної України це приведе лише до одного — до повного обезземелення українців і перетворення держави в «бананову республіку».
Бажаючих виступити на зібранні виявилось настільки багато, що Тамілі Шевченко навіть довелось просити своїх однопартійців бути менш багатослівними. Своєрідний підсумок зборів підвела Віра Беззуб із Бутенок. Вона сказала: «Ви знаєте, в мене виникала думка вийти з партії. «Дістала» вже ця політика, яка нічого хорошого не приносить людям, вдосталь власних проблем і турбот, тут ще внески потрібно платити. Словом, думала писати заяву. Та після сьогоднішніх зборів змінила думку. Дуже сподобалась жива атмосфера. Люди кажуть те, що думають, а не читають із шпаргалки».
Під час зборів депутат облради Геннадій Коваленко вручив партійні квитки своїм однодумцям.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2011, 14:26 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації