Вхід | Реєстрація

Чотири учасники — чотири чемпіони

Чотири учасники — чотири чемпіони
Надзвичайно успішним можна вважати дебют кобеляцьких каратистів на змаганнях всеукраїнського рівня
Усі чотири вихованці кобеляцького центру «Дзансін», які їздили на чемпіонат України з карате, повернулись додому з медалями. Усі вони стали чемпіонами.
Перед поїздкою на Всеукраїнський турнір кобелячани випробували свої сили на обласному рівні. 20 березня в Комсомольську відбулися змагання чемпіонату області. Кобеляцький район на них представляли тринадцять учасників. Нещасливе число абсолютно не знітило юних каратистів. Хіба що кількість медалей вони вибороли іншу — 14 на всіх.
Чемпіонат України з карате відбувся в період з 25-го по 27 березня в Одесі. Підкорювати татамі і суперників до Південної Пальміри поїхали Ольга Грінько, Анастасія Калакуцька, Вадим Пивовар і Владислав Павлюк. Їх супроводжували тренери Віктор Кльоз і Дмитро Таранеко. Разом із кобелячанами до складу збірної Полтавської області увійшли каратисти із Комсомольська та Кременчука. Очолював делегацію Сергій Калініченко.
На чемпіонаті змагалися представники різних шкіл карате з усієї України. Кількасот учасників демонстрували як традиційні техніки ката і кабудо, так і брали участь у боях. Але ні хвилювання, яке притаманне дебютантам, ні велика кількість суперників не стали на заваді успішному виступу кобелячан. Усі вони стали чемпіонами в різних розділах змагальної програми. А в складі збірної Полтавщини зайняли третє загальнокомандне місце в ірікумі-дзю. До речі, спеціальний кубок, яким були відзначені полтавці, залишився саме в Кобеляках, як відзнака особливого внеску наших каратистів у загальний успіх.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2011, 12:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації