Вхід | Реєстрація

Новосанжарські юніори сильніші за кобеляцьких

Минулої суботи, 2-го квітня, у місті Кобеляки пройшли зональні змагання з міні-футболу у рамках чемпіонату Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» серед юнаків 1995 року і молодших.
Новосанжарська команда складалася із юних футболістів, зібраних із різних сіл району. Так Ростислав Коробкін та Дмитро Забора представляли Руденківку, Євген Джежелий — Лелюхівку, Назар Проскурня — Нові Санжари, Євгеній Писаренко — Стовбину Долину, а Юрій Муха — Великі Солонці. Готував хлопців до участі у турнірі тренер Новосанжарської ДЮСШ з футболу Геннадій Супрун.
Так склалося, що команди Решетилівки та Козельщини на зональні змагання не прибули, тому єдина путівка до фінальної частини розігрувалася у матчі між командами Нових Санжар та Кобеляк. Приємно, що новосанжарські футболісти здобули у цій зустрічі впевнену перемогу з рахунком 3:0. Усі три голи нашої команди забив нападник Євген Писаренко. Тепер на команду очікує участь у фінальних змаганнях, які пройдуть 9-го квітня у місті Полтава. Нашій команді протистоятимуть п’ять найкращих юніорських команд області, тому перемогти буде надзвичайно складно. Але ми у будь-якому разі очікуватимемо від наших хлопців гарної гри та вдалого виступу.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації