Вхід | Реєстрація

Рибалкам до відома

Перелік нерестовищ по Дніпродзержинському водосховищі і малих річках, на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонений.
1. Власівська затока (лівий берег) — від початку садівничого товариства «Будівник», включаючи Самусіївські плавні, до затоки Кагамлик. Від корінного берегу до форватора (600 га).
2. Білецьківські плавні (правий берег) — від піонертабору «Чайка» вниз по течії до колишнього рибгоспу «Верхньодніпровець». Від корінного берега до о. «Зелений», «Динька», «Попівка»- (1400 га).
3. Внутрішні затоки о.Шаломай.
4. Івківські плавні (лівий берег) — від входу в річище Контареве до виходу з річища в р. Псьол — (300 га).
5. Від гирла річки Псьол на південну закінченність о.Вовчок вгору до мосту — (100 га).
6. Кам’яно — Потоцькі плавні (правий берег) — від човнової станції КВСЗ — 1 до риббригади № 2 рибгоспу «Вітеко» — (400 га).
7. Від вантажного річкового порту Комсомольськ (лівий берег) до Тахтаївського кар’єру, включаючи Саловські, Келебердянські, Григоро-Бригадировські, Солошинські плавні — від корінного берега до фарватера — (3500 га).
8. Чикалівські, Успенські плавні (правий берег) — від Чикалівського кар’єру до Дереївського кар’єру. Від корінного берегу до фарватера — (4000 га).
9. Дереївські плавні (правий берег) — від Дереївського кар’єру до риббригади ВАТ «Станція Придніпровська». Від корінного берега до фарватера — (800 га).
10. Куцеволівські плавні (правий берег) — від Куцеволівського кар’єру до 30-го буя. Від корінного берегу до форватора — (150 га).
11. Гирло р.Ворскла (лівий берег) — від рибгоспу «Ворсклянське» до мосту біля с. Лучки — (1700 га).
12. Ворсклянська пойма — плавні від с.Вільховатка до турбази «Жемчужина» (с.Радянське) вглиб водоймища до фарватера, включаючи острова Вишняки. Орлянський — (6000 га).
13. Затока Мішурін Ріг (правий берег) — від завантажувального майданчика гранкар’єру Мішурін Ріг до початку с.Дніпрово-Кам’янка, включаючи затоку поблизу с. Мости — (800 га).
14. Пушкарівська затока — від колишнього с. Оборона по р. Домоткань до МТФ колгоспу ім.Калініна — (150 га).
15. Затока колишнього с. Красне — від санаторію «Славутич» до човнової станції КПК. Від корінного берега вглиб 500 м.
16. с. Аули — від Аульської насосної станції Аульського водозабору до рибоприймального пункту Романкове.
17. Ділянка від лівобережного жилмасиву м. Дніпродзержинська до каналу Дніпро — Донбас (3000 га).
Примітка: в малих річках нерестовищами є всі в межень поймені водойми річок Псьол, Ворскла в межах Полтавської області, р. Сула на підконтрольній території ГУ Полтавадержрибоохорона.

Автор: Леонід Грива, начальник Головного управління


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2011, 08:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації