Вхід | Реєстрація

Усі на толоку!

Щорічно третьої суботи квітня ми традиційно відзначаємо День довкілля. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища в Кобеляках. Це є доказом того, що територіальна громада виявляє зацікавленість до розв’язання власних екологічних проблем та дбає про майбутнє рідного міста.
17–18 квітня 2011 року в рамках «Дня довкілля» в місті Кобеляки буде проведений всеміський загальний суботник з метою санітарної очистки, благоустрою і впорядкування територій нашого міста. В ході проведення суботника виконуватимуться роботи із висаджування вічнозелених насаджень на вулицях міста та прибирання навколишньої та прилеглої до організацій, установ, підприємств, приватних садиб території.
До участі в запланованих заходах запрошуємо долучитись усіх без виключення: працівників підприємств, установ та організацій міста. Також міська рада закликає приєднатися до акції «День довкілля» усіх, кому не байдужий вигляд Кобеляк, міста у якому ми живемо, і внести свій посильний вклад в чистоту і благоустрій. Хотілося б, аби ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло кобелячан. Адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, селища та міста.
У рамках «Дня довкілля» буде також проведена толока по прибиранню міського пляжу по обидві сторони Дніпропетровського мосту. Зона відпочинку для міських жителів та гостей буде прибиратися в такі дні: 14.04.2011 р. та 16.04.2011 р. з 09.00 до 15.00. Запрошуємо всіх взяти участь.
Окрім цього, Кобеляцька міська рада організовує щоденні прибирання та заходи з благоустрою в міських парках, на кладовищі та інших громадських місцях.
Не будьте байдужі — долучайтеся до весняного прибирання міста!

Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2011, 12:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації