Вхід | Реєстрація

Гуманітарна допомога району

Гуманітарна допомога району
Юрій Вусань — голова Кобеляцького районного благодійного фонду «Знати, щоб жити». Він намагається допомогти тим, хто цього потребує. У поле діяльності фонду входить робота з ВІЛ-позитивними людьми, багатодітними сім’ями, інвалідами та дитячими закладами.
«Основна робота нашої організації, — каже Юрій, — спрямована на благодійну допомогу інфікованим людям – хворим на ВІЛ/СНІД, туберкульоз, гепатит. Займаємося безпосередньо з ВІЛ-інфікованими людьми, надаючи їм соціальний супровід, спілкуємося з наркозалежними, жінками секс-бізнесу. У наш фонд звертається багато людей з району. Ми анонімно реєструємо їх, не питаючи ні імені, ні прізвища, видаючи тільки картку. На даний час зареєстровано  близько 60 наркозалежних і 30 жінок легкої поведінки. Проводиться робота по місту і району».
Фонд співпрацює з багатьма благодійними організаціями країни. Зокрема, Всеукраїнська благодійна організація “Серце України” надіслала гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів і речей. 150 пачок антибактеріальних таблеток та 10 знеболювальних направили до Кобеляцької районної лікарні, 180 відвезли до Світлогірського тубдиспансеру.
Та все ж це мінімальний крок до оздоровлення, адже кількість інфікованих зростає з кожним роком...

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2011, 14:46 | Кобеляки | Суспільство
1. KING / 8 квітня 2011, 22:31
3. Дарія пише:
«Забезпечують їх протизаплідними засобами,»

Що за бред? Вона цим заробляє гроші і навіть не може купити собі засоби контрацепції сама? Та це ж ідіотизм повний!
Ні, думаю там щось інше має бути.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації