Вхід | Реєстрація

Найбільша проблема — це сміття при дорогах

Найбільша проблема — це сміття при дорогах
Юрій Волошин —директор Кобеляцького держагролісгоспу всього 2 місяці, та за цей період уже багато чого встиг зробити для лісів нашого району.
Зокрема, власноруч зі своїми колегами повністю прибрали лісосмугу від села Галі до Біликів: «Працювали два дні. Усе було завалено сміттям! Боляче, що жителі так ставляться до лісу, адже наші діти, врешті-решт, можуть просто не побачити, що таке зелений та чистий ліс».
Основна робота, якою займається організація, — насадження лісу, а не вирубка його, як думають деякі громадяни. Загальна територія насаджень складає 4233 Га. Зокрема, 10 Га соснових дерев було посаджено в селі Куст-Кущі, в селі Гайове — 2,6 Га, в районі Туника — 2,5 Га. В організації працює всього 11 чоловік, та всі вони мають одну мету: насадження, очистка та охорона лісових територій. На даний час проводиться активна підготовка до пожежонебезпечного періоду, ведеться боротьба із засміченням лісів, встановлюються шлагбауми і ночна агітація.
«Про крадіжки говорити зарано, бо до Нового року далеко. Хоча, небагато зафіксовано і таких випадків — каже Юрій. — Найбільша проблема — сміття в лісах та при дорозі, адже це не тільки погіршує екологічні умови, а й стає причиною виникнення пожеж».

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2011, 15:07 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації