Вхід | Реєстрація

А так хочеться про хороше...

Кілька днів тому довелось вислухати від знайомого закид на адресу газети. «Що ви все про спорт та про спорт пишете, — сказав чоловік. — То у вас одні футболісти на обкладинці, то інші. Що, тем інших немає?»
Інші теми, безумовно, є. Їх навіть більше, аніж хотілося б. Чому такий вираз вживаю? Та тому, що теми ті пов’язані, як кажуть журналісти, із «чорнухою». Тобто, з негативом. «Чорнухи» у нас набралося вже на кілька номерів наперед. Хоч бери та йди  у відпустку.
Там селяни криком кричать про те, що ціни на молоко стрімко прямують до рекордно низького рівня. І вони, селяни, виріжуть корів, після чого городяни питимуть рідину білого кольору, котра в основному складається з пальмової олії.
Тут фермери розповідають, як у них відбирають землю. А роздають земельні ділянки «нью-фермерам», серед яких ледве не основним аграрієм є водій голови Кобеляцької райдержадміністрації. Причому, чоловік не має ні відповідної освіти, ні грошей, ні техніки для обробітку. Ображені фермери заявляють, що будуть знімати на відеокамери, як надану новітнім аграріям землю оброблятиме техніка ну дуже відомої в районі агрофірми.
Ще більше «чорнухи» у кримінальній справі по факту вбивства у Кобеляках на музичному фестивалі Сергія Звенигородського. Там взагалі змішалось в купу все — чиїсь особисті образи, відверта брехня, бажання дорослих дядь і тьоть «попіаритись» та нажити собі політичні та інші дивіденди. І все це присмачене жахливою непрофесійністю та відвертим невіглаством багатьох учасників судового процесу.
Так що, повторюся, «чорнухи» вистачає. Як там — у телевізорі, так і в нашому буденному житті. Можливо, тому й хочеться більше уваги приділяти спорту. Там, на нашому провінційному рівні, слава Богу, майже немає гадючого клубка із грошей, політики, чиїхось нереалізованих амбіцій. Хоча… якщо згадати справу із чемпіонством жуківського «Авангарду»...
Між тим, у Португалії на багатьох телеканалах новини починаються і закінчуються футболом. Ну нема в людей інших проблем, аніж переживання за улюблену «Брагу» чи «Бенфіку».
Повинно ж колись і у нас так бути.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2011, 11:20 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації