Вхід | Реєстрація

«Нема порядку, нема!»

«Нема порядку, нема!»
Днями біля банку «Ощадний» спостерігалася величезна черга, яка тягнулася аж на вулицю. Хто прийшов пенсію отримувати, хто — платити за комунальні послуги, та всіх їх об’єднувало одне почуття — обурення. Причиною цьому було те, що в касі працював лише один касир.
«Я вже стою тут десь півгодини, — каже Лариса Іванівна, — на тиждень банк закривався, бо велись ремонтні роботи. Тепер відкрились, а робити нікому! Прийшла і стою в черзі».
«Я, — каже Ніна Степанівна, — прийшла отримувати пенсію. Теж стою довго. Порядку ніякого! Один касир захворів, тому нас обслуговує той, хто залишився. Вчора ходила на пошту. Там теж простояла Бог знає скільки. Людей скоротили, робити нікому. Нема порядку, нема!»
«Вчора тут світла не було, — каже Алла Дмитрівна, — а сьогодні в черзі дві години простояла. Кажуть, раніше в банку працювало троє касирів. Одного «прибрали», другий захворів. От і залишилась одна, що працює за всіх»
Дійсно, можливо скорочення і додасть більше грошей до державного бюджету, та роботи менше не стало. Парадокс: армія безробітних оббиває пороги центрів зайнятості, а працювати нікому. Це і спричиняє довжелезні черги, штовханину і скандали.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2011, 11:42 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації