Вхід | Реєстрація

Він любив жінку і… зламав їй руку

Мешканець одного з сіл Новосанжарщини у досить дивний спосіб виразив свої почуття до дружини. Переконуючи жінку не лишати його, чоловік ненароком завдав їй перелому.
До новосанжарських правоохоронців стосовно цього інциденту звернулася не сама постраждала, а медики центральної районної лікарні. Вони і повідомили міліціонерів про те, що до медичного закладу доставили жінку із слідами тілесних ушкоджень та переломом руки. Працівники міліції, які виїхали за викликом, оперативно перевірили отриману інформацію і невдовзі з’ясували, як саме жінка отримала перелом.
Того дня чоловік зранку вже був, як то кажуть, «хорошим». Прийнявши кілька чарок, які потрапили на «старі дріжджі», він швидко сп’янів і почав сваритися із дружиною. Та до пори терпіла, але коли п’яне базікання їй вкінець обридло, вирішила поїхати до своєї матері та побути у неї принаймні до того часу, доки чоловік вихмелиться та проспиться. Але чолов’яга відпускати дружину не збирався. Як тільки вона вийшла із двору і попрямувала до автотраси, що проходила їхнім селом, чоловік подався за нею. Наздогнав, схопив за руку і у категоричній формі зажадав, щоб вона лишилася. Жінка не хотіла розмовляти із п’яним чоловіком і спробувала його обійти та вийти на дорогу. Тоді розлючений чоловік штовхнув її так, що жінка з розгону впала на землю, невдало підвернувши під себе руку. І одразу ж, іще лежачи на землі, відчула у руці сильний біль. Суперечку між подружжям бачила сусідка, вона і викликала «швидку». Медики, які прибули на місце, констатували у жінки перелом руки і викликали правоохоронців. Жінку госпіталізували, а от із чоловіком мали розібратися міліціонери.
Оскільки, згідно акту судмедексперта, жінка отримала тілесні ушкодження середнього ступеня складності, то проти її чоловіка була порушена кримінальна справа за статтею 128 Кримінального кодексу України «Необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження». Тепер на чоловіка очікують або громадські роботи, або обмеження волі на строк до двох років. А ще, імовірно, майбутнє розлучення зі скривдженою ним дружиною. Хоча до цього навряд чи дійде. Українські жінки схильні терпіти чоловіків до останнього, часто дуже швидко забуваючи про синці, образи і… зламані руки.

***

Минулого тижня до Новосанжарського райвідділу надійшла заява від 50-річного жителя Малої Перещепини. Чоловік скаржився на те, що невідомі викрали водяний насос з його подвір’я. За викликом на місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі із начальником райвідділу Сергієм Махном. І вже за деякий час міліціонери знайшли і крадія, і сам насос.
Як зясували правоохоронці, вдома у потерпілого працював найманий працівник. Назвемо його Василь. Він допомагав чоловікові по домашньому господарству і отримував за це відповідну плату. Так от, того дня Василь зранку прямував на свою роботу, коли біля сільського магазину зустрів свого знайомого — Петра. Чоловіки розговорились і наприкінці розмови вирішили, що було б непогано щось вкрасти у Василевого господаря, а потім продати. Сказано — зроблено. Невдовзі обидва товариші вже прямували до подвір’я цього чоловіка. Василь із господарем одразу взялися до якоїсь домашньої роботи, а Петро тим часом тихенько виніс із двору насос і почимчикував із ним додому. Увечері, коли Василь повернувся з роботи, друзяки продали вкрадене. І вже наступного ранку… зустрілися із районними правоохоронцями. Ті вивчили деталі скоєння крадіжки та порушили проти чоловіків кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Насос повернули власнику.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2011, 14:49 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації