Вхід | Реєстрація

П’яний бешкетник поламав пенсіонерці руки

П’яний бешкетник поламав пенсіонерці руки
Черговий вражаючий своєю дикістю злочин був скоєний на території Кобеляцького району. Знову вірним супутником правопорушення став алкоголь.
Надвечір 26 березня у Кобеляцьку районну лікарню була доставлена 70-річна жителька села Світлогірського. Медики при огляді встановили у неї серйозні тілесні ушкодження. У жінки були переломи кісток на обох передпліччях, численні синці на тілі та обличчі. Прибулим у лікарню співробітникам міліції потерпіла пояснила, що побої отримала від свого колишнього зятя, 29-річного жителя Світлогірського громадянина К.
Чолов’яга напередодні посварився зі своєю колишньою дружиною, з якою має спільну дитину. А потім вирішив помиритися. За давньою і дуже дурною традицією українських чоловіків, миритися К. вирішив після того, як добряче хильнув горілки. У такому стані він і прийшов до літньої пенсіонерки, в домі якої проживала його колишня дружина. Бабуся, побачивши, що К. п’яний, запропонувала йому йти додому. Хто зна наскільки дипломатичними були у виразах обидві сторони переговорів, але чоловік почав бити вдвічі старшу від нього жінку.
Після отримання свідчень від потерпілої, група міліціонерів у складі працівників карного розшуку Олексія Задулого і Дмитра Колісника та дільничних інспекторів Артема Яценка і Віктора Тимцуника затримали підозрюваного. Якось пояснити, навіщо він вчинив такий бешкет, чоловік не зміг.
Бабуся нині отримує допомогу в лікарні. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками статті 122 КК України.


От і покурили

Наприкінці березня оперуповноважений ВБНОН Олександр Колінько та працівники карного розшуку Іван Савченко, Олексій Задулий та Максим Крейс виявили факт збуту наркотичної сировини. Вони затримали раніше судимого кобелячанин П., який продав 20 грамів коноплі тридцятитрьохрічній землячці. За що й отримав 150 гривень. Та не довго довелось жінці курити, а дилеру «шикувати» на півтори сотні. Обом світить стаття 307 Кримінального Кодексу України.

Злочини розкрито «по гарячих слідах»
У ніч із 7 на 8 квітня сталася крадіжка в селі Кірове. У майже 70-річної бабусі, яка ледве пересувається, вкрали насіння соняшнику. Дільничні інспектори міліції Іван Назарьов та ігор Карпенко одразу знайшли крадійку, місцеву жительку К. Та зізналася, що вкрала соняшник, тому що були потрібні гроші «на пропой».
Своєрідні «кримінальні розбори» влаштували троє жителів Троянів. Ні, вони ділили не нафтовий та наркотичний бізнес, все було набагато простіше. Чоловіки під впливом алкоголю згадали минулорічні образи, які їм нанесли двоє земляків. І прийшовши до кривдників, добряче їх відлупцювали. А потім розібрали «на запчастини» грубу для опалення і забрали мобільний телефон.
Тепер «месники» очікують, за якими статтями проти них будуть порушені кримінальні справи: за 122-ою чи за 186-ою?

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2011, 15:22 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації