Вхід | Реєстрація

В центрі Шишак невідомі осквернили пам’ятник «В.І. Леніна»

В центрі Шишак невідомі осквернили пам’ятник «В.І. Леніна»
18-го квітня 2011 року о 5 годині 20 хвилин до чергової частини Шишацького райвідділу міліції по телефону «102» звернувся працівник громадської організації смт Шишак.
Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що в ніч на 18 квітня в смт Шишаки на площі поблизу райдержадміністрації невідомі особи звалили з постаменту пам’ятник «В.І. Леніна», виконаного з бронзи висотою 4 м.
На момент огляду бронзова скульптура знаходилася за постаментом на землі, лежачи на спині, маючи пошкодження корпусу.
Вказаний пам’ятник не являється пам’яткою історії та культури і перебуває на балансі Шишацької селищної ради. Наразі за даним фактом правоохоронці проводять перевірку.
Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією щодо осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього правопорушення, просимо повідомити до Шишацького райвідділу міліції або в будь-який підрозділ міліції Полтавщини за телефоном 102 та на телефон довіри УМВС (0532) 51-77-57!

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2011, 11:54 | Шишаки | Кримінал


1. Манька / 18 квітня 2011, 22:27
Це зробив Олександр Тарасович. Ну дуже вже він комуняк не любить))
2. Небайдужий / 20 квітня 2011, 08:19
Нарешті, на одне місце зі сміттям стане менше) правильно зробили, давно треба прибрати увесь комуністичний непотріб
3. Водій / 20 квітня 2011, 11:07
Повалити памятник, обмалювати паркани, кинути банку після пива комусь у двір йдучи по дорозі, розбити бутилку серед дороги у центрі.... продовжувати можна без кінця, і нічого не буде брехнею.

І ви дивуєтесь що інші держави бачуть Україну задницею, що один за одним приходять до влади зрадницькі чиновники, не поважаючі суспільство. А за що його поважати?

p.s. Будинок - обличча господаря. Села, міста - обличча їх жителів. Держава - обличча усього її суспільства. А тепер залізте як мога вище на дах будинку, і не поспішаючи погляньте навколо де ви проживаєте.
4. [email protected] / 20 квітня 2011, 17:12
13. Господар пише:
« що українців меншає а хохлів більшає. »

Українець і хохол - це різні назви однієї національності, якщо ви не в курсі)))
5. іван побиван / 21 квітня 2011, 06:45
памятник зруйнували то і ставити вже його не доцільно хай краще буде площа в шишаках яка розповідае про війну з фашистами цих ветеранів хоч трохи ще осталося то може наші діти узнають про війну більше а ленінців уже немае новому поколінню про нього невідомо.
6. Микола Гузченко / 21 квітня 2011, 11:07
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Олексій, знов писатиму багато, вже звеняйте.

1. Не обов’язково вождів свободівці валять. Нашого точно не вони тероризували.

2. Пам’ятники Бандері стоять лише у Львові, Івано-Франківську, Стриї, ну може ще де. Не можна сказати, що Захід завалений бандерівським (тим паче бендерівським) непотребом. Ну табличок ще багатенько, але табличка - це ж не 4-метровий мудило посеред міста.
А от штампованими неестетичними вождями світового пролетаріату завалені всі міста, села, клуби і школи. Досі.

3. Ленін запустив систему, котра варварськими методами грабувала і нищила українців. Я не хочу його пам’ятників (ну хіба парочку найкрасивіших десь лишити, а ще краще - всіх звезти в одне місце, зробити парк Ленінів). Бандера нічого не запустив, адже війну свою програв. Його справу не можна назвати хибною, бо ми не бачили її плодів.

4. Ленін - російський діяч, його режим на території України боровся з українцями, Бандера - український діяч, боровся з окупантами і їх спільниками.

З цих причин вважаю, що пам’ятник Бандері має право бути, Леніну - ні. Але й не слід Бандерою обставляти всі міста і села, як це було з Іллічем. Якщо місто обставлене мертвими людьми, воно стає схоже на цвинтар. Краще робити щось для благоустрою.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації