Вхід | Реєстрація

Правосуддя наздогнало крадія… у іншій області

Чоловіка, який минулого літа пограбував автостанцію у Нових Санжарах, нещодавно затримали аж у Донецькій області.
Майже рік тому мешканець Нехворощі вирішив пограбувати новосанжарську автостанцію. Він прийшов вночі на її територію, переконався, що ніхто його не бачить, і розбив одне з вікон приміщення. Після цього чоловік заліз досередини та почав шукати щось таке, чим можна було б поживитися. За деякий час він встиг розжитися мобільним телефоном. До цієї здобичі додав ще 800 гривень. Але такого здобутку йому здалося мало. Він вирішив іще залізти до банкомату, розташованому у приміщенні автостанції. Але дістатися до грошей крадію не вдалося, тому незабаром він втік із місця події.
Вже на ранок пошуком злочинця зайнялися новосанжарські правоохоронці. Невдовзі їм вдалося вийти на його слід. Адже чоловік одразу після крадіжки поспішив продати викрадений мобільний телефон. Правоохоронці спочатку знайшли покупця, а вже від нього з’ясували і особу продавця. Однак затримати злочинця одразу їм не вдалося. Адже за місцем проживання у селі Нехвороща він не з’являвся. Тоді чоловіка оголосили у розшук.
Тривав цей розшук майже рік. І ось минулого тижня до новосанжарських міліціонерів зателефонували їх колеги із міста Слов’янськ Донецької області та повідомили, що їм вдалося затримати розшукуваного. Як з’ясувалося пізніше, чоловік вирішив податися до родича на Донеччину, щоб заробити грошей і опинитися подалі від місця, де він скоїв крадіжку. Але правосуддя наздогнало його і у іншій області. Незабаром по нього приїхала група новосанжарських правоохоронців, яка і доставила злочинця до райвідділу. Зараз проти нього порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка з проникненням».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2011, 10:08 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації