Вхід | Реєстрація

На капоті під міліцейським жезлом

На капоті під міліцейським жезлом
У Нових Санжарах з’явилося чергове оригінальне місце для відпочинку. Цього разу облаштовували його для цілком визначеної категорії людей — автомобілістів.
Нова цікавинка Нових Санжар з’явилася на окраїні селища — на самому в’їзді в урочище Вовчі гори. Саме тут на великих автомобільних скатах встановили великий капот із вантажівки «КРАЗ». Навколо його огородили дерев’яними колодами, які лежать на тих-таки скатах. Навпроти усієї цієї композиції височіє великий жовтий стовп, на якому висить величезний жезл. Дуже схожий на ті, якими користуються працівники ДАЇ. Нове місце для відпочинку вже встигло отримати досить оригінальну назву — «Ностальгія за капотом». Принаймні, так називає створену композицію селищний голова Нових Санжар Андрій Река. Він же пояснює ідею створення такого місця відпочинку.
— Тут вся справа у ностальгії, — пояснює новосанжарський мер, — тим, хто багато часу проводить за кермом, час від часу доводиться зупинятися, щоб перекусити. Іноді єдиним місцем, де можна розкласти їжу і є саме автомобільний капот. На ньому можна і пообідати, і, можливо, чарку випити. На цей випадок у нас і висить поруч міліцейський жезл — як нагадування про те, що за будь-яким водієм постійно спостерігає контроль у вигляді ДАІ. Так що чарку за цим капотом можна випивати лише тому, хто не знаходиться за кермом.
Великої черги автомобілістів журналіст «ЕХО» біля «кразівського» капоту не побачив. Можливо, тому, що був не вихідний день і більшість водіїв, як завжди у цей час, старанно крутили «баранки». Але тепер у них є місце, куди можна приїхати вихідного дня і трохи поностальгувати.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2011, 13:19 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації