Вхід | Реєстрація

До відома платників податків

До відома платників податків з 20 квітня 2011 року відмінено подання декларацій з податку на доходи фізичних осіб
Набрав чинності Закон України від 07.04.2011 р. № 3221-VІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України», яким, зокрема, виключено підпункт «д» пункту 176.2 статті 176 Податкового кодексу України, яким передбачено подання декларації на доходи фізичних осіб.
Квартальний податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку (форма № 1-ДФ), подається платниками податків лише у разі їх нарахування протягом звітного періоду. Ознаку доходу «133» в формі № 1 ДФ заповнювати не потрібно. Закон опублікований в газеті «Голос України» від 20 квітня 2011 року № 72./довідки по телефону 3–14–97/
Підрозділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян

Подавати декларації в електронному вигляді будуть і представники малого бізнесу.
Відповідно до ст. 49 Податкового кодексу України, платники податків, що належать до великих та середніх підприємств, зобов’язані подавати податкові декларації до органу державної податкової служби в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
У подальшому передбачено подання звітності і представниками малого підприємництва.
З порядком складання та подання електронної форми звітності можна знайомитись на офіційних веб-сайтах ДПА України (www.sta.gov.ua) та ДПА у Полтавській області (www.sta.poltava.ua).
Підрозділ автоматизації процесів оподаткування

Податкова служба нагадує: 3 травня 2011 останній день подання декларації про отримані доходи у 2010 році.
З 1 січня 2011 року розпочалась кампанія з декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2010 року. Згідно з пп. 49.18.4 Податкового кодексу України, термін подання річних податкових декларацій фізичними особами-платниками податку на доходи фізичних осіб подовжено до 3 травня року, що настає за звітним. Звертаємо увагу на те, що згідно з нормами Закону України № 889 річна податкова декларація надавалася до 1 квітня року, а платники, які мали право на податковий кредит, могли надавати таку декларацію до кінця року, що настає за звітним. Бланки декларації і консультації щодо правильності її заповнення можна отримати безкоштовно у Кобеляцькому відділенні Кременчуцької ОДПІ за адресою: м. Кобеляки, вул. Касьяна, буд.2, кімната 6.
Довідки за телефонами: 3–14–97. Будемо вдячні за вчасно подану декларацію.
Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2011, 16:33 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації