Вхід | Реєстрація

Викрадений скутер продали… за 20 гривень

Викрадений скутер продали… за 20 гривень
У Нових Санжарах чергового власника скутера крадії залишили без коліс. І лише оперативні дії працівників міліції дозволили чоловікові повернути свою власність.
Про крадіжку працівників новосанжарської міліції повідомили у п’ятницю напередодні свята Великодня. До райвідділу зателефонував схвильований чоловік і розповів, що у нього щойно викрали скутер «Сузукі-Летс». Працівники міліції одразу виїхали за викликом і почали з’ясовувати — як же саме чоловік позбувся свого двоколісного друга.
З’ясувалось, що по обіді п’ятниці чоловік приїхав на скутері до свого знайомого у Нові Санжари. Скутер залишив біля двору і пішов до друга у хату. Коли за деякий час вийшов надвір, то із жахом помітив, що транспорт з-під двору зник. Приголомшений чоловік одразу ж зателефонував до міліції.
Правоохоронцям вдалося розкрити даний злочин по гарячих слідах. Вже за кілька годин вони отримали оперативну інформацію щодо підозрюваного у скоєнні крадіжки скутера. Інформація незабаром підтвердилася і міліціонери невдовзі затримали 39-річного жителя села Лелюхівка. Як пояснив чоловік, після обіду в п’ятницю він ішов з Нових Санжар додому. Біля одного з подвір побачив скутер, який стояв на узбіччі без нагляду. Чоловік швидко зметикував і вирішив під’їхати на чужому транспорті додому. Принаймні, так пояснив причину скоєння крадіжки сам підозрюваний. Він завів скутер і поїхав на вкраденому транспорті у Лелюхівку. Зберігати у себе викрадений «Сузукі» чоловік не планував, тому одразу вирішив його якнайскоріше комусь збути. Крадій так поспішав, що був готовий продати скутер за доступною ціною першому ж бажаючому. І такий бажаючий незабаром знайшовся — ним виявився молодий хлопець із Забрідок. Крадій хотів отримати за викрадений скутер 300 гривень. Але у потенційного покупця із собою було лише 20 гривень. Та злочинець був згоден і на таку скромну суму. Він взяв у хлопця «двадцятку» і обіцянку, що решту той донесе пізніше. Але завершити вигідну операцію купівлі-продажу чоловікові не вдалося. Того ж дня він був затриманий працівниками новосанжарської міліції. Скутер вилучили у покупця і повернули власнику. Хлопець із Забрідок тепер напевно радіє, що віддав за вкрадений мопед усього 20 гривень — він міг постраждати і на куди більшу суму грошей, які йому вже навряд чи повернули. Проти крадія наразі можуть порушити кримінальну справу за ст. 185 ч. 1 КК України. Працівники міліції звертаються до усіх власників скутерів, мопедів та мотоциклів із проханням не залишати свої двоколісні транспортні засоби незамкненими та без нагляду на тривалий час. Цим ви збережете свою власність і не дасте зайвого шансу злочинцям.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2011, 16:50 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації