Вхід | Реєстрація

Кубок Чорнобиля забирає «Зоря»

23-го квітня у селі Кунцеве розіграли традиційний футбольний кубок, присвячений ліквідаторам аварії на ЧАЕС.
На розіграш приїхали вісім команд, кожна з яких мала шанс отримати останній з весняних кубків Новосанжарщини. Перед початком ігор гравців привітали кунцівський сільський голова Анатолій Підтоптаний, селищний голова Андрій Река, голова районної організації чорнобильців Анатолій Бунецький, ліквідатори аварії на ЧАЕС. Один із них — новосанжарець Володимир Бульбаха — продемонстрував гравцям два конверти, які містили грошові винагороди для фіналістів кубка. Це мало стати додатковим стимулом для боротьби на футбольному полі.
У матчах  руденківська «Зоря» перемогла «Колос» зі Стовбиної Долини — 2:0; «Ворона» з Лелюхівки була сильнішою забрідчанської «Ворскли» — 1:0; новосанжарська «Сила ради» у напруженій грі таки перемогла «Авангард» з Попового — 2:1; а «Ворскла» з Кунцевого пройшла «Маяк» з Малого Кобелячка лише у серії пенальті. У півфіналах «Зоря» розібралася із «Вороною» — 3:0; а «Сила ради» мінімально перемогла «Ворсклу» — 1:0. У фінальній грі зустрічалися два найпринциповіших суперника — «Зоря» та «Сила ради». Долю гри і всього кубка вирішив один влучний удар руденківських гравців. Фінальний свисток засвідчив перемогу «Зорі» вже у другому весняному кубкові. До кубку Проліска руденківські футболісти додали і кубок Чорнобиля.

***

Цього ж дня футбольний кубок розігрували і у селі Маячка. Тут за перемогу боролися п’ять команд — «Лиман» (Шедієве), Лівенське, «Оріль» (Канави), Маячка та «Темп» (Суха Маячка). У фінальному поєдинку, так званому «золотому матчі», шедіївський «Лиман» лише по пенальті здолав «Оріль» з Канав — 0:0 (10:9 — по пенальті). Команда-переможець отримала кубок, а кращі гравці турніру почесні грамоти.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2011, 18:34 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації