Вхід | Реєстрація

Конкурс серед вихователів «Великодня писанка»

Конкурс серед вихователів «Великодня писанка»
Великодні свята в Кобеляках пройшли так же святково та піднесено, як і по всій Україні. У ці дні в церквах було дуже багато прихожан, які прагнули хоч краєчком душі доторкнутися до святого.
Так же святково та піднесено свята пройшли і в дитячому садку №2. Серед педагогічних працівників був проведений конкурс «Великодня писанка». У ньому взяли участь майже всі вихователі дитячого садка. Вся ця краса була виконана в найрізноманітніших техніках: торцування, квілінгу, аплікації з різних матеріалів (тканини, макаронів, насіння рослин), вишивка хрестиком, стрічками, петриківський розпис, живопис. Зі слів Ольги Курило, яка організувала виставку, це лише початок.
«Вихователі попрактикувались, — каже Ольга Григорівна, — а далі, організуємо виставку картин з таких же матеріалів, вони будуть прикрашати стіни дитячого садка. Адже дитина не народжується моральною або аморальною, вона поступово стає такою, залежно від того, в якому середовищі виховується. Змалечку легше вселити віру в добро і милосердя. І ця виставка прекрасно нам в цьому допомагає».
Відзначити якусь із писанок було просто неможливо, адже всі вони напрочуд дивовижні, виконані з великою старанністю та любов’ю. Тому за одностайним рішенням профкому всі учасники конкурсу нагороджені солодкими призами. Крім виставки, було організоване свято до Великодня за участю вихованців середніх та старших груп, де звучали пісні, заклички, веснянки та вірші. А наступного дня дитячий садок приймав Полтавський обласний театр ляльок з виставою «Великодній кошик».
Зараз виставка писанок демонструється в районному відділі освіти.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2011, 19:35 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації