Вхід | Реєстрація

«Стандарт» починає з домашньої нічиєї

«Стандарт» починає з домашньої нічиєї
30-го квітня новосанжарська команда провела перший цього року поєдинок у рамках першості області з футболу. І лише на останніх хвилинах гри зуміла звести матч у нічию.
На першу цьогорічну гру — із «Маяком» із Котельви — тренерський штаб команди виставив наступний склад: Євген Довгаль — Вадим Олешко, Станіслав Мокрий, Віталій Святелик, Вадим Шовковий — Олег Міщенко, Олександр Кириленко, Владислав Мокляк, Віктор Радчич, Владислав Олійник — Віталій Баранович. На заміну у другому таймі виходили Валентин Білокінь, Віталій Гарець, Сергій Соломашенко, Андрій Томілін, Роман Неберя.
Перший цього року матч на рідному стадіоні «Стандарт», звичайно ж, не планував програвати. Але захопити ініціативу та забити гол у першому таймі нашим футболістам не вдалося. А от гості свою результативну атаку провели — вже ближче до закінчення тайму. Футболісти «Маяка» перевели м’яча із правого флангу атаки на лівий, а там захисник «Стандарту» не встиг за своїм опонентом. Удар у дотик у ближній кут і Євген Довгаль змушений витягати м’яча із власних воріт — 0:1.
У таймі другому тренерський штаб спробував оживити гру чисельними замінами. Але тривалий час нічого небезпечного створити біля воріт гостей не вдавалося. І лише за кілька хвилин до фінального свистка наші гравці заробили штрафний неподалік півкола карного майданчику гостей. М’яч встановив півзахисник «Стандарту» Владислав Мокляк і саме після його удару шкіряний зрикошетив від голови когось із суперників та по недосяжній для воротаря траєкторії закотився у ворота — 1:1. Фінальний свисток судді зафіксував нічию і перше зароблене «Стандартом» у цьому році очко.
Не вдалося перемогти і нашим юніорам. У грі із своїми однолітками юні «стандартівці» розійшлися нульовою нічиєю.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації