Вхід | Реєстрація

Повідомлення

Кобеляцька міська рада повідомляє, що з метою прозорості одержання і витрачання батьківських та інших спонсорських коштів на утримання дитячих садків в місті Кобеляки рішенням п’ятої сесії Кобеляцької міської ради шостого скликання від 15.04.2011 р. №14 затверджено Положення про фонд підтримки діяльності дошкільних закладів в місті Кобеляки. Фонд є складовою частиною бюджету міста Кобеляки і являє собою спеціальний реєстраційний рахунок «Інші джерела власних надходжень» по КФКВ 070101 «Дошкільна освіта». Фонд формується за рахунок благодійних внесків і пожертвувань та інших незаборонених законодавством коштів, що мають цільовий характер (із зазначенням назви дошкільного закладу, призначення внеску тощо), наданих фізичними та юридичними особами в грошовій формі у вигляді платежів через банківські установи та установи поштового зв’язку. Використання коштів Фонду здійснюється на підставі рішення виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, яке приймається за відповідним письмовим зверненням керівника дошкільного закладу та/або батьківського комітету цього закладу.
Із текстом Положення про фонд підтримки діяльності дошкільних закладів в місті Кобеляки, яке набирає чинності з 01.05.2011 р., можна ознайомитися в міській раді, дитячих садках та на офіційному веб-сайті Кобеляцької міської ради (www.kob-mr.3 dn.ru) в розділі «Програми, правила, положення».


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2011, 11:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації