Вхід | Реєстрація

Ловив рибу, зловили і його

Ловив рибу, зловили і його
Напевне лише маленькі діти не знають, що зараз у мешканців водойм настав період нересту. А це означає, що рибі потрібно дати спокій і можливість вивести потомство.
Та на жаль, далеко не всі дорослі дотримуються як вимог законодавства, так і елементарного здорового глузду. Як відомо, раніше в період нересту навіть дзвони в церквах не дзвонили, а ось житель Кобеляк Т. напевне до храму не ходить. А рибу любить понад усе. Ось це непереборне бажання поласувати смаженими карасиками чи отримати прибуток з їх продажу і привело чоловіка ввечері 28 квітня на Ворсклу. Сів він у човника і поплив від Кунівки до Кобеляк. А, пливучи, періодично «цокав» рибку електровудкою. Багато «нацокати» не встиг, адже близько 23-ої години в ході спільного рейду його помітили держрибінспектор Олексій Немировський та дільничний інспектор міліції Олександр Попруга. У районі так званого «прокурорського» пляжу вони й прийняли браконьєра у свої не надто дружні обійми. Правоохоронці вилучили як рибу, так і знаряддя незаконного лову. Зараз вирішується питання щодо притягнення браконьєра до кримінальної відповідальності.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2011, 13:21 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації