Вхід | Реєстрація

У Бутенках виявили півтора кілограми коноплі

У Бутенках виявили півтора кілограми коноплі
Наркобізнес, як відомо, не знає кордонів. Бажаючі отримати кайф або нажитися на нещасних наркоманах є і в США, і в Росії, і в Україні. Отруйним зіллям торгують і в столицях, і в маленьких селах.
Одного такого сільського наркобарона нещодавно затримали співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Вони оперативним шляхом отримали інформацію про те, що 20-річний житель Бутенок підторговує коноплею. А потім затримали як самого дилера, так і чоловіка, котрий придбав у нього коноплю.
«Комерційна угода» була заключена в ніч з 30 квітня на 1 травня. Якраз напередодні традиційного шабашу відьом на Лисій горі. Житель Кобеляк придбав тієї ночі 10 стаканів канабісу, заплативши за цей крам 1000 гривень. Чи потрібно було йому зілля для магічних цілей, чи для перепродажу — з’ясує слідство. Зараз же достаменно відомо лише те, що юний бутенківський наркодилер налагодив свій бізнес на широку ногу. Під час огляду його садиби співробітники міліції Іван Савченко, Олександр Колінько, Олексій Задулий та начальник слідчого відділення Сергій Вільховий знайшли ще 50 стаканів канабісу. Загальна вага виявленого і вилученого зілля становить півтора кілограми. По факту збуту наркотиків одразу була порушена кримінальна справа. А 3-го травня Кобеляцький районний суд заарештував наркобарона. Стаття 307 частина 2 Кримінального Кодексу, яка йому інкримінується, передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 7 років.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2011, 13:43 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації