Вхід | Реєстрація

Ось така своєрідна допомога потопаючим

Шановні біличани та інші жителі району! 1 грудня в Біликах відбулася зустріч жителів селища із головою Полтавської облдержадміністрації Валерієм Асадчевим та головою Кобеляцької райдержадміністрації Олегом Решетило.
Валерій Михайлович на початку зібрання сказав, що політики під час розмови не буде, що він прагне допомогти налагодити стосунки між людьми та власником МКК. А Олег Миколайович, в свою чергу, відзвітував про те, що він зробив для району за 5 років роботи. Але громаду більше цікавило питання відновлення роботи заводу, чим досягнення того чи іншого посадовця.
Все це може й було б нормально, якби не все та ж клята політика. Валерій Михайлович про неї не говорив. Тому я постараюсь сказати про несказане на зустрічі. Про те, що буде насправді.
А справа в тому, що ніхто й не думав домовлятись із власником заводу про майбутнє підприємства. І причина тут проста. Як відомо, повноваження голови держадміністрації закінчуються із виборами Президента. Тобто, швидше за все, через 3–4 місяці Валерій Асадчев буде таким же простим громадянином, як і біличани, котрі його слухали. І отой Руслан Бадаєв скаже, що й не знає хто такий Асадчев. Як сам Асадчев заявляв біличанам, що не знає до­бре їм відомого Рудича.
Дуже голову образило, коли одна із виступаючих жінок сказала: «ми ж вас обирали». Дійсно, ми голову ОДА не обирали. Але його призначив Президент Ющенко, за якого ми ж таки голосували. Призначив керівника, який приїхав до людей за 50 днів до виборів, коли із заводу вже й обладнання все вивезли. І нам розповідають про неповернутий ПДВ в сумі 90 мільйонів. А я й думаю собі: «А до чого ПДВ до вивезеного обладнання? Як повернуть 90 мільйонів його що, назад завозитимуть? Щось тут не в’яжеться».
А тепер головний висновок. А він у тому, що Асадчев можливо й допоможе заводу запрацювати. Але лише в тому випадку, коли залишиться на посаді. А на посаді він залишиться лише в тому разі, якщо Президентом знову оберуть Віктора Ющенка.
А ви кажете — без політики.

Автор: Сергій Христинко, смт. Білики


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2009, 12:44 | Кобеляки | Політика
1. Прихожанин / 20 квітня 2016, 17:34
В сети подняли на смех священнослужителей в Омске (Россия), которые устроили крестный ход для борьбы с паводком.
Как сообщает "Тайга.Инфо", для этого они погрузились в резиновые лодки и взяли иконы, передает Апостроф
По данным СМИ, из-за обильного таяния снега повышается уровень воды в реках в районе села Большие Уки. Вследствие этого оказались подтоплены десятки жилых домов.
"Омская область, крестный ход от наводнения", - написали в Twitter сообщества "Ху*вый Киев" и опубликовали фотографии необычного шествия.
"Клевать будет так, что клиент забудет обо всем на свете", - процитировали советский кинофильм "Бриллиантовая рука" в "Шкварки News".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації