Вхід | Реєстрація

Кухонний ніж, як останній аргумент

Кухонний ніж, як останній аргумент
На Новосанжарщині чергова сімейна сварка ледве не закінчилась убивством.
25-го квітня до новосанжарського райвідділу зателефонував мешканець одного з сіл району і повідомив, що його ледь не зарізала власна дружина. На місце події одразу виїхав наряд правоохоронців та «швидка допомога». Невдовзі потерпілого вже відвозили до центральної районної лікарні, а із його дружиною спілкувались міліціонери.
Того дня чоловік і дружина випивали. Він, очевидно як представник сильної статі, випив більше і був абсолютно п’яним. Таким, що ледве стояв на ногах. Але навіть у такому стані чоловік вирішив покататися на мотоциклі. Він викотив двоколісного із гаража і спробував завести, аж тут на заваді стала дружина. Вона почала тягти чоловіка назад до будинку і вмовляла його не сідати у такому стані на мотоцикл. П’яному господарю така поведінка дружини не сподобалася, тому він вирішив її провчити — і просто на вулиці заходився бити її по обличчю. Очевидно, щоб знала, як не пускати за кермо. Сили були не рівними, тому жінка одразу ж залишила наміри зупинити чоловіка і зайшла до будинку. Але за деякий час повернулася… із кухонним ножем у руці. Ця побутова холодна зброя урівняла сили подружжя. І на черговий замах кулаком жінка у відповідь вдарила благовірного ножем у живіт. Чоловік одразу ж схопився за місце поранення, а дружина — за голову, усвідомлюючи, що вона накоїла.
Коли на місце події прибули міліціонери, то потерпілого вже забирали медики. Вони констатували у чоловіка поранення м’яких тканин живота і госпіталізували його до Новосанжарської ЦРЛ. Зараз чоловік перебуває у лікарні, його стан нормальний, життю нічого не загрожує.
А от проти його дружини напевно порушать кримінальну справу за статтею 122 Кримінального кодексу України «Нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2011, 14:57 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації