Вхід | Реєстрація

«Ми тільки раді, коли до нас приєднається ще більше людей»

«Ми тільки раді, коли до нас приєднається ще більше людей»
Відділення соціально-побутової адаптації Кобеляцького районного територіального центру соціальних послуг обслуговує інвалідів та пенсіонерів. Близько півроку тому при відділенні був відкритий гурток, який відвідують діти.
З ними займаються кваліфіковані спеціалісти: інструктор з трудової адаптації, психолог та медсестра.
«Батьки були дуже раді, коли ми організували цей гурток, — каже завідувач відділенням Олена Кісіль, — адже куди їхнім дітям можна ще ходити і де їм буде так цікаво та весело?»
Автор цієї статті побувала на одному з занять, які проходять двічі на тиждень. У обов’язковому порядку кожне розпочинається з зарядки. Під запальну музику проводиться спеціально розроблений комплекс вправ. Після розминки викладач провела тест з психології, в якому визначили хто і наскільки рішучий. Дівчата Анжела Черненко і Таня Лисаченко зачитали власні вірші, які кожного разу приносять з собою в аудиторію. Після короткого відпочинку пройшло заняття з розвитку моторики рук та вправи для очей. Дружним колективом, допомагаючи один одному, робили підставку для Великодніх яєць. Відвідувачі гуртка люблять співати, танцювати та дивитись мультфільми, які цього разу також переглядали. Заняття закінчуються чаюванням з солодощами, під час якого викладачі розповідають про етикет за столом, а відвідувачі гуртка діляться новинами та враженнями з особистого життя.
«Ми будемо тільки раді, коли до нас приєднається ще більше людей, — каже Олена Анатоліївна, — бо намагаємося допомогти».

(На фото: Заняття з розвитку моторики рук)

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2011, 16:48 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації