Вхід | Реєстрація

Боржомі відтепер партнер Полтави

Боржомі відтепер партнер Полтави
У рамках міської програми «Про розвиток зв'язків територіальної громади міста Полтава з містами країн світу» сьогодні підписано угоду про партнерські взаємини між обласним центром та грузинським містом Боржомі. Свої підписи під документом поставили міський голова Полтави Олександр Мамай та голова Боржомського муніципалітету Бесік Курдадзе. Укладення угоди ініціювала грузинська діаспора у Полтаві, яку підтримали територіальні громади міст.
Пріоритетними векторами партнерських взаємин визначено гуманітарно-культурний, туристичний та соціально-економічний напрямки. Детальний план заходів опрацюють робочі групи двох мерій. Сторони сподіваються, що між грузинським та українським містом знайдеться чимало спільного, і обмін досвідом буде взаємовигідним.
Грузинським гостям вручено сувеніри. А вони поділилися своїми враженнями про Полтаву – зелену, чисту і комфортну.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2011, 09:50 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації