Вхід | Реєстрація

«Хтось — у Київ, хтось — у Львів, ми — у Кобеляки!»

«Хтось — у Київ, хтось — у Львів, ми — у Кобеляки!»
Саме такою піснею минулої п’ятниці розпочалося щотижневе шоу «Я вмію співати». А співає її, як відомо, Мирослав Кувалдін, який цього разу був одним із членів журі.
Публіка зраділа появі земляка на сцені, дружно підспівуючи та підтанцьовуючи в ритм пісні. «Я дуже радий, що в Кобеляках почалась якась робота і що майже весь зал повний глядачів», — каже Мирослав.
Цього разу, як і завжди, боролись за перемогу десять нових учасників. Анастасія Варич, яка навчається і працює вже три роки в Києві, теж приїхала довести всім, що вона справді вміє співати. І таки довела, адже члени журі відмітили її професійно поставлений голос та гарну зовнішність. Оксана Василенко з Біликів розповіла, що в неї є власна рок-група, в якій вона співає. Та цього разу співатиме веселі пісні, адже, зі слів дівчини, їй хочеться внести більше позитиву і яскравих фарб в наше життя. Ще одним цікавим учасником був Михайло Кононенко, який прийшов на шоу не за виграшем. Хлопцю «можливо, не вистачає емоцій або самовираження». Михайло співав у стилі рок. Члени журі відмітили: з емоцій хлопця видно, йому дуже подобається те, про що він співає, і запитали, чи не тренується Михайло вдома перед дзеркалом, щоб бути схожим на справжнього рок-музиканта?
Вікторія Тимошенко підкорила багатьох своїми артистичними здібностями. На виконання своєї другої пісні дівчина вийшла в образі циганки. Після закінчення виконання, спустилася в зал поворожити суддям і глядачам. Мирослав сказав, що це «взятка должностному лицу» :) Та її записочки, в яких було написане майбутнє членів журі і декого з глядачів, дуже їх розвеселили.
Уже вкотре в шоу беруть участь директори шкіл. Вікторія Пікуш користувалася великою підтримкою жіночої частини залу. Під час виконання пісні Любові Успенської «Пропадаю я», більшість жінок співали, танцювали та голосно аплодували. Наступний учасник Володимир Кочубей працює водієм автобуса. «З чотирьох років я на сцені,— каже Володимир,— і зараз сусіди чують тільки мене». Та коли на виконання другої пісні не знайшлося фонограми, чоловік вирішив просто зіграти пісню без слів на баяні. З його слів, виконував її вперше. Та це не додало йому шансів на перемогу, адже це шоу вокалістів. «Коли буде шоу «Я вмію грати на...», — каже Володимир Проскура, — ми тебе обов’язково покличемо».
Остання учасниця з Бутенок Віра Безщасна теж працює в школі. «Освіта наступає на культуру», — сказали члени журі. Віра працює викладачем англійської мови. Все життя пройшла з гітарою в руках. Та зі слів жінки, мікрофон бачить один раз на рік, під час огляду художньої самодіяльності. Та коли Віра оперним голосом заспівала пісню «Аве Марія», зал піднявся і довго аплодував стоячи. Саме вона, без сумніву, і буде боротися за головний приз у фіналі. Разом з нею перемогу розділила ще одна конкурсантка — Анастасія Варич. Після виступів усіх конкурсантів виступив мім Ярослав, прізвище якого не захотіли називати. Ярослав показав дві мініатюри, які порадували глядачів.
Фотки
з концерту

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2011, 12:14 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації