Вхід | Реєстрація

Кубок пам’яті Леоніда Мокляка виграє «Чиста Криниця»

Нещодавно на драбинівській землі традиційно було проведено футбольний турнір пам’яті футболіста, який народився і виріс у Драбинівці.
Захищав честь місцевої сільської команди «Колос», був одним із кращих на полі та улюбленцем публіки. Але громадянський обов’язок покликав юнака в Збройні Сили Радянського Союзу. Трагічна доля не дала повернутися на батьківщину живим: Леонід Мокляк героїчно загинув під час виконання стрибка із парашутом… Але він залишився у серцях усіх земляків та вболівальників, тож щовесни, на річницю народження Леоніда, у Драбинівці відкривається футбольний сезон турніром пам’яті.
Цього року на футбольне свято завітали такі команди: «Оріль» (Нехвороща), «Старт» (Писарівка), «Юність» (Галущина Гребля) та господарі — «Чиста криниця» (Драбинівка).
Перед початком змагань футболісти та вболівальники хвилиною мовчання віддали шану Леоніду, потім усіх привітала сільський голова Зоя Короленко, яка побажала футболістам перемоги та чесної гри. Далі до слова запросили заступника директора «Чистої криниці» Віктора Сидоренка, який разом із Леонідом грав за драбинівський «Колос».
Чудова сонячна погода сприяла проведенню змагань, які пройшли за коловою системою. Право зробити перший удар по м’ячу надали батькові Леоніда — Борису Романовичу, після чого розпочався турнір. Команда «Чиста криниця» подарувала свято своїм уболівальникам перемогами над всіма суперниками та в підсумку першим місцем у турнірі. Друге місце зайняла «Оріль», на третьому — «Старт». Кращими гравцями турніру було визнано: Олега Міщенка («Чиста Криниця»), Дмитра Ткача («Оріль»), Олександра Третяка («Старт»).
По закінченні турніру переможці та призери, кращі гравці були нагородженні кубком, дипломами, грошовими винагородами із рук батька Леоніда. А після нагородження до пам’ятника були покладені живі троянди — символ вічного життя. Районна організація ВФСТ «Колос» вдячна ТОВ «Чиста Криниця» (директор Микола Цвітченко) за надання фінансової допомогу у проведенні змагань.

Автор: Віталій Баранович, фахівець І категорії ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2011, 17:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації