Вхід | Реєстрація

Шановні жителі міста Кобеляки та району!

Традиційно щороку навесні в нашому рідному місті проводяться заходи з благоустрою, прибирання територій, приведення місць громадського користування в належний санітарний стан. Для цього залучаються бюджетні кошти, а також сили трудових колективів міста. На жаль, коштів міського бюджету не вистачає для забезпечення належного фінансування заходів з благоустрою міста.
У зв’язку з цим звертаємося до жителів міста та району з проханням надати посильну спонсорську допомогу на благоустрій міста. Такою фінансовою допомогою Ви зробите вагомий внесок у наведення чистоти в рідному місті, приведення його парків, скверів, пляжів та інших громадських місць в зразковий стан.
Щиро сподіваємося на Вашу допомогу. Кошти можна перерахувати безготівкою на рахунок Благодійного фонду «Зіон» р/р 2600830128222, МФО 320995, код ЄДРПОУ 26436829. Готівкою — занести до редакції газети «ЕХО» або «Колос».

Автор: З повагою, міський голова Олександр ІСИП, голова РДА Анатолій ТАРАНУШИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2011, 15:48 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації