Вхід | Реєстрація

21 травня чекаємо в гості Анатолія Таранушича

У суботу, 21 травня відбудеться чергова зустріч у рамках редакційної рубрики «Кабінет».
Нагадаємо, що за роки існування цієї рубрики в «Кабінеті» побували Народний лікар України Микола Касьян, міський голова Олександр Ісип, депутати Полтавської обласної ради Анатолій Шкарбан і Олександр Копелець, начальник Кобеляцького РВ УМВС Анатолій Гриценко.
Цього разу до редакції «ЕХО» завітає голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Домовленість про зустріч та інтерв’ю була досягнута на поточному тижні. Анатолій Олексійович погодився без вагань. У ході інтерв’ю нами буде заданий ряд запитань, пов’язаних із земельними питаннями, агрофірмою «Добробут» та іншими інвесторами, ситуацією навколо районного ринку і навіть… про футбол.
Взяти участь в «Кабінеті», як відомо, можуть всі бажаючі. Вони матимуть змогу задати свої запитання голові РДА по телефону 3-33-73 під час проведення інтерв’ю, а також направивши їх на електронну пошту редакції: [email protected]
Розмова із Анатолієм Таранушичем відбудеться у суботу 21 травня в період із 10.00 до 11.30 години в редакції газети «ЕХО».


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2011, 16:19 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації