Вхід | Реєстрація

Свято до Дня матері

Свято до Дня матері
15 травня в місцевому Будинку культури пройшло свято до Дня матері. У залі зібрались жінки — керівники, матері-героїні та просто великі та дружні сім’ї. По черзі ведучі називали імена тих, хто найбільше заслуговує уваги.
Серед названих була Ганна Гуєвська, мати шістьох дітей та восьми онуків. Також згадали жінок, які пройшли тяжкі випробування війни, голоду та репресій. Жінок, які стали жертвами політичних репресій, та все ж не втратили життєвої наснаги. Також згадали молодих матерів, зокрема Вікторію Бабенко, яка в переддень святкування Дня матері народила первістка Назара вагою 2,800. Немало сказано і про жінок-керівників. Валентина Семиног — головний лікар районної санітарно-епідеміологічної станції. Валентина Іванівна має тільки один запис у трудовій книжці, і стаж — 31 рік. До речі, у 2010 році започатковано премію імені Скліфасовського, якою відзначаються найкращі лікарі області, і в номінації «Кращий санітарний лікар» першим лауреатом цієї премії стала наша землячка Валентина Іванівна.
Привітали жінок з професійним святом медичної сестри, яке святкувалось 11 травня. Лідія Філоненко працює на цій посаді з 1999 року. До цього працювала старшою акушеркою, старшою медичною сестрою хірургічного відділення, поліклініки. Сумлінно виконувала покладені на неї обов’язки, а ще — ділилася з жіноцтвом лікарні узорами вишивання рушників, які зараз прикрашають її оселю.
Відзначили увагою і Наталію Хейлик, яка працює в службі зайнятості з 1991 року, а на керівній посаді вже 14 років. В підпорядкуванні Наталії Миколаївни знаходиться 16 чоловік. Її кабінет прикрашають нагороди, грамоти, особисто нагороджена почесною відзнакою «За бездоганну службу», за зразкове виконання службових обов’язків, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у реалізацію державної соціальної політики.
Також розповіли про ще одну жінку-керівника — завідуючу дитячим садком Любов Старостіну, яка працює з дітьми протягом 32 років, а на керівній посаді вже 11. На протязі всього життя паралельно з педагогічною роботою Любов Михайлівна втілювала в життя юнацьку мрію — бути журналістом. Завдяки її пошуковій роботі було створено два історично-документальних фільми про ветеранів Великої Вітчизняної Війни та про воїнів-афганців.
На закінчення свята всіх названих жінок нагородили подяками та квітами. Також усіх присутніх у залі вітали наші місцеві артисти, які подарували незабутнє свято та безліч позитивних вражень.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2011, 17:32 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації