Вхід | Реєстрація

«— Пора закруглятись…»

«— Пора закруглятись…»
Минулої суботи стартувала дев’ята десятка учасників шоу «Я вмію співати», які виявили бажання позмагатися за 10 тисяч гривень. Правила участі в шоу незмінні: двох учасників обирають судді, одного — глядачі після шоу, які своїми квитками віддають голос за того чи іншого конкурсанта.
Усе менше і менше жителів нашого району збирається в залі. «Пора закруглятись…» — ділились враженнями дві жінки поруч. Цього разу склад журі був дещо змінений. Місце продюсера шоу Сергія Горденка зайняв колишній учасник хору Полтавського будівельного інституту Анатолій Яковенко. Ще одним членом журі був також колишній артист Полтавського театру ляльок Олександр Сідаш. Замість того, щоб вкотре проявити свої вокальні здібності, Володимир Проскура вирішив «дати дорогу молодим» і представив публіці так звану Полічку, яка зачитала глядачам гуморески.
Першою на сцену вийшла Яніна Бровко, яка «приїхала проявити себе і показати свій талант». Дівчина дуже хвилювалась і після виступу передала привіти тим, хто прийшов її підтримати. Євгена Філіпа члени журі попросили підняти мікрофон, що не відразу в нього вийшло, і похвалили за гарно поставлений голос. Валентина Ткач відзначилась гарно продуманими образами. Про себе розповіла, що «така красіва приїхала з Бутенок». На виконання другої пісні дівчина вийшла у східному костюмі. Аліна Курта навчається на другому курсі Гадяцького училища культури на хоровому факультеті. «Уже професіонали пішли», — відмітили журі. Олександр Руденко свої пісні виконував під гітару. Він розповів, що разом із учасниками цього шоу Євгеном Філіпом і Олександром Корнієнком організували власну групу, яка називається «Час пік». Група створена більше року тому, і конкретного напрямку виконання не має. «Що подобається, те і співаємо» — відповіли хлопці. Останньою учасницею була Ольга Павелець. Ольга працює технічним директором шоу. І повідомила всім, щоб за неї не голосували, а дали дорогу молодим. Її виступ усім дуже сподобався. Під час виконання пісні «Мамины глаза» Тамари Гвердцителі більшість жінок у залі плакали та ще довго обговорювали її виступ за межами Будинку культури. Зірвала куш овацій Ольга під час виконання другої пісні «Ты дарила мне розы» групи «Ночные снайперы». На допомогу вийшов Сергій Горденко, який вперше за період шоу затанцював.
Після виступу всіх учасників глядачів розважав шоу-балет «Dizzy style», учасниці якого затанцювали східний танець. Переможцями дев’ятого відбору фіналістів стали Аліна Курта та Олександр Руденко. Саме з ним та іншими учасниками його групи «Час пік» Сергій Горденко вже підписав контракт про подальшу співпрацю.
Фотки
з концерту

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, (096)552–07–31


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2011, 14:10 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації