Вхід | Реєстрація

«Покатав з вітерцем» останній раз в житті...

«Покатав з вітерцем» останній раз в житті...
“Не поспішай, бо встигнеш!”. Так говорять водіям – екстремалам, які полюбляють «ганяти» автівки на високих швидкостях і яким викид в кров чергової порції адреналіну повністю затьмарює розум і здоровий глузд.
У випадку, про який зараз піде мова, людина втратила життя. Мешканець Лубен, 39–річний Ігор (імя змінено) полюбляв швидкість та екстрим. Дорогі і швидкісні автомобілі були його захопленням ще з дитинства. Тож посидіти за кермом «крутої» автівки друзів чоловік не відмовлявся.
Тієї трагічної травневої ночі Ігорю зателефонував приятель і попросив забрати автомобіль та їх з товаришем від одного із нічних розважальних закладів міста. Дзвінок господаря автомобіля був логічним, адже вони із товаришем не могли керувати автівкою, бо були на підпитку. Ігор, як справжній друг, приїхав допомогти чоловікам дістатися домівок.
Разом вони сіли до салону автомобіля марки «BMW-730» та вирушили додому. За кермо автомобіля сів Ігор, а господар автівки, 33–річний Олег, (імя змінено), сів на пасажирському сидінні поряд з водієм. Їх товариш розмістився на задньому сидінні.
Від’їжджаючи від кафе, Ігор, сівши за кермо такої «крутої» машини, вирішив покатати своїх товаришів «з вітерцем». Зі старту водій добряче натиснув на педаль газу. Як згодом розповіли свідки того «нічного раллі», автівка моментально набрала швидкість близько до 200 км/год. Рухаючись по центральній вулиці міста, Радянській, в напрямку Володимирівського майдану, водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості для руху та вдарився в бордюр. Від удару автомобіль прекинувся на дах і ще близько 20-ти метрів просунувся по дорозі.
«Отримавши інформацію про ДТП, на місце одразу прибули співробітники ДАІ та слідчо-оперативна група міліції, - говорить старший слідчий, відділу розслідування ДТП СУ УМВС України в Полтавській області Юрій Забара. - Міліціонери встановили, що Ігор, водій автомобіля, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Власник «BMW», Олег, отримав тілесні ушкодження у вигляді саден та був доставлений до неврологічного відділення Лубенської центральної міської лікарні”.
Наразі правоохоронці зясовують всі обставини події. Однак життя людині вже не повернути.

(Фото не з місця пригоди)


Автор: Олена Якимець, інспектор Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2011, 10:14 | Лубни | Надзвичайне
1. zevo / 29 травня 2011, 22:33
Трагедія - це коли ти не в змозі змінити ситуацію, а цей рейсер відкатав своє, добре, що нікого не зачепив, а тільки сам зажмурився...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації