Вхід | Реєстрація

У Кобеляках буде набережна, як у Ялті

У вівторок відбулась зустріч керівництва райдержадміністрації та міськради із кобеляцькими підприємцями. Обговорювалось питання благоустрою берега Ворскли.
Відкрив зібрання кобеляцький міський голова Олександр Ісип. Він повідомив підприємців про мету зустрічі. І одразу наголосив, що нині більшість добрих справ в Україні і місті можна зробити лише у успівпраці своєрідного «трикутника» — влада, громадськість, бізнес.
І запропонував підприємцям долучитися до благоустрою території поряд із так званим «дніпропетровським» мостом, тобто місциною, широко відомою як «дитячий пляж» та майданчик для проведення фестивалю «Вйо, Кобеляки», Івана Купала та інших масових заходів. Стратегічне завдання влади, за словами Ісипа, через згаданий фестиваль та інші дійства, зробити Кобеляки містечком, привабливим для туристів. «А це, в кінці-кінців, принесе і вам користь: гості міста куплятимуть товари і послуги саме у вас», — відзначив міський голова, звертаючись до бізнесменів.
Голова РДА Анатолій Таранушич повідомив, що для облаштування місця під сцену та на створення інших об’єктів відповідної інфраструктури будуть залучені і бюджетні кошти. Але це станеться аж у липні, а працювати потрібно вже сьогодні. «Ви бачили, що там уже зроблено — результат очевидний, — відзначив Таранушич. — Але почату справу потрібно доводити до кінця. У всякому випадку. Я так звик. І без вашої допомоги влада не обійдеться. Ви допомогли поставити пам’ятник Касьяну, реставрувати комарівський міст, відкрити боксерський зал. Сподіваюсь, допоможете і зараз».
Відомий у районі підприємець та меценат Юрій Срібний запевнив колег, що особисто куруватиме всі витрати на створення місця для відпочинку і звітуватиме перед ними.
Одразу пролунало чітке запитання: «Скільки?»
— 50 тисяч — лише для початку!
А Ісип зазначив: «Розумієте, благоустрій — це процес безкінечний. Можливо, ми в майбутньому на березі Ворскли набережну побудуємо, як у Ялті».
Підприємці в цілому задум підтримали. Лише висловили застереження, щоб благоустроєне їх руками і коштами місце не стало прибутковим бізнес-об’єктом для когось із їх колег.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2011, 13:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації