Вхід | Реєстрація

Власнику «Молодіжного» послали «чорну мітку»

23 травня відбулась позачергова, шоста сесія Кобеляцької міської ради. На її розгляд було винесено одне питання: про внесення змін до бюджету міста на 2011 рік.
Це питання виникло через необхідність виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Червоноармійській та Ведмедівській (Це ділянка Червоноармійської від Свято-Покрівської церкви до Ведмедівського мосту та від Ведмедівського мосту до насипу, по якому в майбутньому запроектована об’їздна дорога — авт.) З державного бюджету виділено 880 тисяч гривень на капітальний ремонт цих вулиць. Для того, щоб освоїтиці кошти, місту необхідно за рахунок місцевого бюджету виготовити проектно-кошторисну документацію і провести відповідні експертизи. У цілому на ці дві вулиці буде потрачено до 30 тисяч гривень. Але депутати міської ради внесли зміни до бюджету у видаткову частину і виділили не 30, а 45 тисяч. Бо після звернення до обласної ради до цих вулиць планується внести ще й вулицю Касьяна. На даний час державна політика спрямована на ремонт тих вулиць, по яких 2012 року будуть рухатися гості, що приїдуть на чемпіонат Європи з футболу. Отже, всі дотичні вулиці до доріг загально-державного значення ремонтуються.
Наступними змінами до бюджету було виділення 40 тисяч гривень на придбання автомобіля «ЗІЛ» для потреб санітарної очистки міста. 40 тисяч виділили з бюджету, а ще 35 на прохання міської ради надала Наталія Сорока в якості спонсорської допомоги.
Крім цього, на розгляд сесії було винесено ще одне питання. Валентина Семиног поцікавилася, коли почнуться роботи на місці кафе «Молодіжне». До цього часу на вимоги депутатів власник кафе ніяким чином не реагував і відповіді не присилав. Депутати вирішили надіслати останню «чорну мітку» з попередженням, що в примусовому порядку буде демонтовано приміщення. Нагадаю, що власником «Молодіжного» є дніпропетровська фірма з іноземними інвестиціями ТОВ «НЗ-Інвест». Вона має бажання побудувати супермаркет, але для будівництва не вистачає землі.
Також депутати висловили занепокоєння різким погіршенням водопостачання, але самі ж і дали відповідь на нього. Після того, як почався полив городів, відразу ж упав тиск води в мережі. Присутній на сесії директор водоканалу Іван Дяченко зазначив, що вживаються відповідні заходи збільшення води в мережі. Запускається додатковий насос, що знаходиться на свердловині біля пожежної частини. Інший захід носитиме більш адміністративний характер — відключення водопостачання тому, хто поливає питною водою городи.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2011, 13:30 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації