Вхід | Реєстрація

Чемпіонат світу з кікбоксингу

Чемпіонат світу з кікбоксингу
З 10 по 15 травня вперше в Україні проходив Чемпіонат світу з кікбоксингу. На ці грандіозні змагання приїхали збірні з 42 країн світу, майже 2 тисячі учасників. Чемпіонат проходив у Київському Палаці Спорту, в якому були встановлені 2 ринги та 2 татамі. Три спортсмени з Миргорода, бійці клубу таїландського боксу "Дракон", вигравши чемпіонат країни, увійшли до складу збірної - Маргарита Бужин, Віталій Мацак, Владислав Бадьон.
П'ять днів зранку до пізнього вечора тривали бої в різних розділах кікбоксингу. Наші спортсмени Маргарита Бужин та Владислав Бадьон здолали сильних спортсменів з Іспанії, Лівану, Росії, Англії, Монголії і дійшли до фіналу. В підсумку Владислав Бадьон став срібним призером чемпіонату світу, поступившись у фіналі. А Маргарита Бужин також стала срібною призеркою завдяки необ'єктивності суддів. Віталій Мацак у підсумку завоював бронзу серед юніорів у двох розділах: лоу-кік і тайський бокс.
Вихованці нашого клубу та особисто я хочемо подякувати меценату, почесному президенту клубу таїландського боксу "Дракон" В.В.Гольтваніченку за підтримку. Він особисто був присутній на змаганнях і морально допомагав нашим спортсменам.

Автор: А.І.Бужин, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2011, 14:40 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації