Вхід | Реєстрація

Юрій Чернявський — чемпіон Європи

Юрій Чернявський — чемпіон Європи
27–29 травня 2011 року в м. Тернополі відбувся І відкритий Чемпіонат Європи з пауерліфтингу, жиму штанги лежачи та народному жиму за версією глобальної федерації пауеліфтингу. Змагання проходили у Палаці культури «Березіль» ім. Л. Курбаса.
Наш земляк, кобелячанин Юрій Чернявський, який представляє Кобеляччину на всіх аматорських чемпіонатах України та в 2011 році виборов на всіх змаганнях призові місця, був запрошений і на ці змагання, де з результатом без екіпіровки та без допінгу, в присіданні — 220 кг, жим штанги 165 кг, тяга штанги — 225 кг у своїй ваговій категорії впевнено виборов золоту нагороду, а в абсолютному заліку посів друге місце. Вітаємо Юрія Чернявського з перемогою! Прикро лише одне, що на всі змагання Юрій їздив та поширював славу кобеляцьких силачів за власні кошти та за допомоги спонсорів.
Потрібно також наголосити, що на змаганнях був присутній номінант Книги Рекордів Гіннеса Свирненко Віталій (с.Межирічка, Кіровоградська область) 1927 року народження, який у свої 83 з половиною роки присів зі штангою 90 кг, жим штанги 55 кг, тяга штанги 130 кг. Отже, «в здоровому тілі здоровий дух», який з народження дається кожному, але не кожен про нього турбується.

Р. S. Може, завдяки таким прикладам, молодь замислиться над згубною дією алкоголю та наркотиків і відродить наш найкращий у світі український сильний дух.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2011, 12:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації