Вхід | Реєстрація

Анна Грабар стала другою на чемпіонаті України

Анна Грабар стала другою на чемпіонаті України
Юна тенісистка своїм черговим успіхом підтвердила високий клас і незмінність традицій кобеляцьких майстрів малої ракетки.
З 31 травня по 5 червня у місті Дружківка Донецької області відбувся Чемпіонат України з настільного тенісу «Прудкий м’яч» серед юнаків та дівчат не старших 1998 року народження. Змагання проходили під егідою Міністерства культури та освіти.
У чемпіонаті взяли участь практично всі кращі юні тенісисти України, крім представників Києва та Дніпропетровська. Спортсмени із Львова, Одеси, Харкова, Донецька, Луганська, Ялти, Запоріжжя та інших індустріальних міст з’їхались у Дружківку, щоб визначити, хто із них є на сьогодні кращим. Була представлена на турнірі і делегація з Полтавщини. До складу команди області входила і юна кобеляцька тенісистка Анна Грабар. Аня вже кілька років тренується під керівництвом Бориса Андронова і постійно прогресує, перемагаючи майже на всіх змаганнях районного та обласного рівня. І ось настав час виступати і на загальноукраїнському рівні.
У турнірі дівчат брали участь 40 юних спортсменок. Анна Грабар пробилася через кваліфікаційний раунд до головного фіналу і посіла там восьме місце. Та спортивний успіх чекав на неї у парному розряді. Аня виступила в тандемі із лохвиччанкою Надією Гармаш. Зазвичай Надя є незмінною головною суперницею нашої тенісистки на обласних змаганнях. А цього разу їм довелось грати у тандемі. Дівчата виграли всі свої поєдинки, за виключенням фінального. У матчі за перше місце вони поступились дуету із Харкова та Алчевська. За зайняте друге місце на Чемпіонаті України Аня Грабар була нагороджена срібною медаллю.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2011, 12:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації