Вхід | Реєстрація

Бути чи не бути воді на Київській, 2г?

Бути чи не бути воді на Київській, 2г?
Проблема з водопостачанням для кобелячан не нова. Тому днями жителі будинку по вулиці Київській, 2г задля вирішення ситуації провели зустріч з директором «Водоканалу» Іваном Дяченком та секретарем міської ради Сергієм Галушком.
Сергій Галушко запевнив, що є можливість покращити водопостачання у цьому будинку двома способами: перерізати будинок і провести воду напряму. Тобто, поставити станцію підкачування води. Завдяки їй вода буде поступати до кожної квартири з магістрального водопроводу. Єдине, що для цього ще потрібно,— поставити в підвалі загальну станцію підкачування води. «Це обладнання сучасне, — запевнив Сергій Галушко, — мало використовує електроенергії, не перегорає, бо в ньому є спеціальний захист. Адже коли ніхто не користується водою, то насос її не качатиме».
Жителями будинку було поставлено декілька запитань. Перше, за які кошти це все буде робитись?
На що Сергій Станіславович відповів: «У бюджеті грошей немає і немає можливості виділити кошти прямо на цей будинок. Більше того у вас не організовано ОСББ. Проте, половину вартості всього того, що буде робитись, за винятком власності самої насосної станції, ми допоможемо оплатити. Вам лише потрібно буде зібрати гроші на матеріали. Усі роботи ми виконаємо самі. Якщо вважатимете за необхідність, можете скласти кошторис. Сьогодні у нас з Іваном Івановичем місія, як у Гамлета: «Бути, чи не бути?» Якщо бути, то як? Перед тим, як до вас приїхати, ми вивчили детально ситуацію. Іван Іванович запросив інженерів і влаштував консиліум. Усі прийшли до єдиного рішення, яке найекономніше та без школи для всього комунального водопроводу вирішить проблему з водопостачанням».
Наступне, що цікавило мешканців будинку, наскільки швидко все це буде зроблено?
«Якщо ваше рішення буде одностайним, протягом дня буде представлений список матеріалів, які потрібно придбати», — відповів Сергій Галушко.
Жителі будинку шляхом голосування вирішили прийняти пропозицію. Лише один мешканець був проти цього рішення. Він буде чекати кошторису.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2011, 15:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації