Вхід | Реєстрація

День довкілля в Біликах

День довкілля в Біликах
5 червня відзначався всесвітній День довкілля.
Це свято для України порівняно нове, адже почали його відзначати лише з 1998 року. Та з кожним роком воно знаходить все більше і більше прихильників. У цей день кожному варто не лише поглянути на оточуюче середовище зовсім іншими очима, але й вийти на загальнодержавне прибирання та внести свою частку допомоги нашій природі.
З цієї нагоди в селищі Білики відбулася акція «Допоможи рідному селищу відпочити від сміття». Об’єктом для прибирання став Панський ліс на північному схилі Боярської гори. Ініціатором проведення заходу стала молодь селища на чолі з Олегом Мироненком. Для більш широкого залучення учасників до акції вони створили в інтернеті офіційну сторінку. На ній було розміщено контакти організаторів та коротка інформація про захід.
Також власними силами було видано спеціальні буклети, у яких вказано час проведення акції, коротка довідка про історичні місця селища та умовна карта. Завдяки цим заходам до участі в акції залучилися багато учасників з Кобеляцького та Полтавського краю.
Напередодні, 4 червня, було облаштоване наметове містечко біля річки Ворскла. У ньому перебувало близько 30 чоловік.
«Я думав, що більше бажаючих візьме участь в акції, — каже Олег Мироненко, — та спільними зусиллями все ж таки ми досягнули спільної мети і навели лад».
Завершилася акція польовою кашею та безкоштовним акустичним концертом молодих виконавців з Кобеляк, Дніпродзержинська, Кременчука та Полтави.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2011, 17:42 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації