Вхід | Реєстрація

На Решетилівщині підприємтво «нагріло» клієнтів на 40 тисяч гривень

На Решетилівщині підприємтво «нагріло» клієнтів на 40 тисяч гривень
Співробітники служби боротьби з економічною злочинністю викрили на Решетилівщині факт службової недбалості заступником директора приватного підприємства, яке надає житлово-комунальні послуги.
Зокрема, встановлено, що через халатнее відношення до своїх посадових обов’язків, жінка розробила завідомо безпідставно завищені тарифи на надання послуг. Таким чином, зазначене підприємство з серпня 2010 року по червень поточного року надавало послуги населенню, підприємствам, установам та організаціям по завищеним тарифам, чим спричинило їм збитки на загальну суму майже 40 тисяч гривень.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2011, 12:39 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації