Вхід | Реєстрація

За чемпіонство побореться «Маяк»?

Команда з Малого Кобелячка перемогла вдома ще одного фаворита. І тепер у наступному турі спробує замахнутися на першу сходинку турнірної таблиці. Але для цього потрібно буде обіграти чинного чемпіона.
Після зіграних шести турів турнірна таблиця першої ліги набула досить незвичного вигляду. Ні, на першій сходинці все по-старому: там — незмінна «Зоря», яку поки що нікому не вдається зіпхнути. А от далі йдуть команди, від яких мало хто очікував такого стартового ривка. На другій сходинці досить впевнено почувається малокобелячківський «Маяк», який, услід за «Силою ради», не менш спокійно «розібрався» і з «Чистою криницею». На третьому місці перебуває «Авангард» з Попового, який був головною сенсацією зимового чемпіонату з міні-футболу і у літній першості, схоже, буде далеко не останнім. А от у традиційних фаворитів справи йдуть гірше нікуди: «Чиста криниця» вже відстає від лідера на 8 очок, «Сила ради» — на цілих 11! Не треба бути Нострадамусом, щоб передбачити: цього року за чемпіонство ці команди не поборються. Максимум — за друге-третє місця. Скоріше — за третє. Єдиним, хто поки що має шанси поборотися за першу сходинку, є «Маяк», який у наступному турі гостюватиме у Руденківці на полі «Зорі». Будемо чекати чергової сенсації?
У лізі другій трійка лідерів ніяк не змінилася: сухомаячківський «Темп», шедіївський «Лиман» та нехворощанська «Оріль» здобули впевнені перемоги і набрали по три очки. Тут уся боротьба за призові місця ще попереду.
І ліга. «Сила ради» (Нові Санжари) — «Зоря» (Руденківка) — 0:2; «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Чиста криниця» (Нові Санжари) — 2:0; «Авангард» (Попове) — «Колос» (Стовбина Долина) — 5:1; «Ворскла» (Забрідки) — «Ворскла» (Кунцеве) — 1:5.
ІІ ліга. «Старт» (Писарівка) — «Ворона» (Лелюхівка) — 7:0; «Оріль» (Нехвороща) — «Оріль» (Лівенське) — 8:1; «Лиман» (Шедієве) — «Будівельник» (Пристанційне) — 2:0 , «Юність» (Галущина Гребля) — «Темп» (Суха Маячка) — 0:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2011, 17:38 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації