Вхід | Реєстрація

Побили до коми

Побили до коми
Поблизу річки Ворскла відпочинок для одного із компанії завершився лікарняним ліжком і комою.
Зі слів сташого слідчого Миколи Богуна, 5 червня на пляжі «Плавкран» відпочивала компанія з чотирьох чоловік: двох дівчат і двох хлопців. Згодом до них під’їхали ще п’ять хлопців і двоє дівчат та попросилися сісти поруч за столик. В одного з компінії цього дня був день народження. Через годину після розпиття спиртних напоїв між дівчатами зав’язалась суперечка, яка повела за собою і бійку між ними. Хлопці почали розбороняти їх. Після цього вже між хлопцями виник конфлікт. Найбільше постраждав громадянин Ф. мешканець села Іванівка, якого били тричі. Після першої бійки хлопці помирилися і випили. Та незабаром знову зав’язалася бійка. Цього разу причиною стала машина потерпілого, вихлопні гази якої йшли прямо на стіл, за яким сиділа компанія. І на сам кінець, за словами свідків, потерпілий спровокував бійку ще раз. Після чого хлопці наносили йому удари до втрати свідомості. Загалом, хлопця били близько трьох годин. Потім його відвезли додому. Вночі співмешканка потерпілого викликала міліцію. А зранку відвезли його до лікарні. На даний час він знаходиться в комі. Була зроблена операція та до тями він не приходив. Щодо цього злочину порушена кримінальна справа за статтею 121 частина І. (спричинення тяжких тілесних ушкоджень групою осіб). На цей час один із підозрюваних у скоєнні бійки затриманий. 13 червня відбулось судове засідання. Його рішенням було продовжити тримання його під вартою до десяти діб. Міра покарання за цей злочин може сягати від семи до десяти років позбавлення волі.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 13:19 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації