Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах чоловік намагався розплатитися фальшивою «п’ятдесяткою»

Чоловік приїхав до Нових Санжар із одного з сіл району вранці вихідного дня. Одразу направився до державної аптеки, де спробував купити ліків. Розраховуватися приїжджий планував купюрою номіналом у п’ятдесят гривень. Але фармацевт, уважно придивившись до грошей, які простягав їй чоловік, відмовилась відпускати ліки за такі гроші. Купюра не надто нагадувала справжню і викликала серйозні підозри з приводу її справжності. Утім, невдача у аптеці не надто засмутила чоловіка. Він із тією ж п’ятдесяткою у руках вирушив до найближчого продуктового магазину. Але й там на нього очікувала невдача. Пильні продавці помітили, що купюра несправжня, і вигнали нечесного покупця з магазину. Засмучений чоловік здійснив ще одну спробу скупитися — у іншому продуктовому магазині, але й там отоваритися на фальшиві гроші він не зміг. Хто знає, скільки б часу чоловік кружляв Новими Санжарами зі своєю нещасливою «п’ятдесяткою», якби одна із продавців не зателефонувала до райвідділу міліції. Правоохоронці виїхали за викликом і незабаром затримали невдаху-покупця. Фальшива купюра все ще перебувала у нього. Працівники міліції затримали імовірного фальшивомонетника, а вилучену «п’ятдесятку» відправили на експертизу до Полтави.
Наразі затриманий не зізнається, де взяв фальшиву купюру, хоча підтверджує, що чудово знав про її несправжність. Поки що слідство триває, за його підсумками проти чоловіка можуть порушити кримінальну справу за статтею 199 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 13:36 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації