Вхід | Реєстрація

Обікрав бабусю

У селі Балівка 36-річний чоловік обікрав стареньку бабусю. Він частенько приходив допомагати пенсіонерці по господарству. Так і цього разу, виконавши необхідну роботу, чоловік пішов. Бабуся провела його і лягла перепочити. Але її помічник непомітно повернувся і проник до будинку. Доки старенька спала, чоловік знайшов у кімнаті золоті хрестик та ланцюжок. Понишпоривши у кухні, чоловік знайшов і прихопив з собою близько п’ятдесяти кілограмів цибулі. А це — за нинішніми ринковими цінами — близько 500 гривень. Та продати (або з’їсти) пекучий овоч чоловік не встиг, тому що невдовзі після крадіжки був затриманий працівниками Новосанжарського райвідділу міліції. Проти крадія порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 ККУ.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 14:13 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації