Вхід | Реєстрація

Новосанжарські силачі завоювали шість медалей

Новосанжарські силачі завоювали шість медалей
Команда Новосанжарської ДЮСШ з пауерліфтингу успішно виступила на обласному чемпіонаті.
Змагання проходили у субботу, 4-го червня, у Полтаві. На відкритому чемпіонаті ДЮСШ «Колос» команду з Нових Санжар представляли учні спортшколи. Виступали вони у різних вагових категоріях. Так Владислав Островерхий (категорія до 59 кг.) набрав у сумі 335 кГ. Це дозволило йому виконати норматив 2-го спортивного розряду і зайняти 3 місце. Дмитро Рукас (категорія до 66 кг.) набрав у сумі 410 кілограмів, виконав 2 спортивний розряд і посів 2 місце. Сергій Бабенко у цій же ваговій категорії набрав дещо менше — 395 кілограмів, але це також дозволило йому виконати 2 розряд і зайняти 3 місце.
У найскладнішій категорії (так званій, «студентській») — до 74кгвиступав Анатолій Короткий. Він набрав у сумі  370кг і виконав 1 юнацький розряд. Владислав Яроха (категорія до 83 кілограм) набрав у трьох вправах 405кГ. Це принесло йому 1 юнацький розряд і 3 місце на змаганнях. Петро Бредун (категорія до 93 кг.) зібрав суму 430 кг. Виконав 1 юнацький розряд і зайняв 2 місце.
Вдало дебютував на змаганнях Олександр Єщенко — оперуповноважений  кримінальної міліції у справах дітей. Займається Олександр пауерліфтингом два роки і особистим прикладом показує, що навіть розпочавши серйозні тренування у 25 років, можна досягти високих спортивних результатів. Виступаючи у категорії до 93 кг, спортсмен набрав суму у 535 кг — це відповідає 2 дорослому розряду. Із такою сумою Олександр здобув на чемпіонаті 1 місце.
Обслуговували виступ команди досвідчені спортсмени — Максим Поставний і Віталій Кас’яненко. Адже не менш важливим та відповідальним, ніж сам виступ, є етап підготовки спортсмена до підходу до штанги. Асистенти із своєю частиною роботи впоралися на «відмінно». Варто зауважити, що без узгодженої роботи усієї команди успіху не може бути. І, як результат, команда ДЮСШ має у активі на цьому чемпіонаті три ІІІ місця, два ІІ і одне І місце.
— Своє завдання на цьому чемпіонаті наша команда виконала, — говорить Юрій Стрюк, тренер із пауерліфтингу, який і готував хлопців до виступу. — Ми вітаємо переможців і призерів та бажаємо їм наступних успіхів. Зараз у нас наступає невеличка перерва у змаганнях. Але тренування продовжуються у робочому порядку, і вже восени ми знову захищатимемо честь Нових Санжар на Всеукраїнських змаганнях серед ДЮСШ.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 15:15 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації