Вхід | Реєстрація

Чого не вистачає кобелячанам для повного щастя?

Чого не вистачає кобелячанам для повного щастя?
Із цим запитанням журналіст «Ехо» звернулася до жителів нашого міста. Було опитано близько сорока чоловік. Дивним є той факт, що більшість з них і самі не знають відповіді на це запитання. Та були і змістовні відповіді.
Виявляється, що більшості не вистачає впевненості у завтрашньому дні, часу та грошей.
Олег, 18 років. О, мені не вистачає другої половинки і часу на улюблені справи. Адже за навчанням світу білого не видно. Як  кажуть, «душа бажає свята!».
Людмила, 21 рік. Мені особисто не вистачає впевненості у наступному дні. Хочеться знати, що ти не залишишся «за бортом», коли закінчиш навчання, що всі твої старання не просто так, для задоволення власного его.
Олексій, 35 років. Грошей, грошей, грошей… і жінку другу хочу, бо моя дуже вредна.
Марина, 20 років. Якби мені хорошу роботу і квартиру, то все було б «тіп-топ». От коли не знаєш, де будеш мешкати після того, як тебе виселять з гуртожитку, стає справді не по собі. Не для того я вчуся, щоб роздавати листівки або продавати пиріжки.
Олександр, 29 років. Хочеться свободи, і побільше. Так, щоб не залежати від часу, просто йти вулицею і насолоджуватися справжністю життя.
Ярослав, 32 роки. З плином життя відповідь на це питання міняється. У 20 років це, напевно, гроші. У 22 — це професія або перша робота. До тридцяти років для повного щастя не вистачає реалізації своїх проектів. Мені ж зараз не вистачає… освіти.
Марина, 19 років. На даний момент я повністю щаслива. У моєму житті не було великих розчарувань, так що мені скаржитися нема на що. Я б не хотіла зараз нічого міняти в своєму житті і щось додавати у нього.
Ліля, 25 років. Мені здається, що навіть, якщо у тебе буде свій будинок, коханий і часу вільного багато, то все рівно тобі чогось постійно не вистачатиме… Так вже ми влаштовані! Я б з усіх матеріальних благ віддала перевагу щомісячним подорожам по світу. Хочеться багато пізнати і побачити своїми очима.
Олег, 38 років. Я вже щасливий, проте, як написано в марші нахімовців, «но широкое синее море зовет, зовет, к труду зовет.» Отже, без роботи, з якою у мене на даний час проблеми, на плаву в житті не втримаєшся.
Артур, 24 роки. Для повного щастя мені не вистачає зміни правлячої влади. Через них я не можу повністю реалізувати свої власні плани.
Людмила Іванівна, 56 років. Людина з роками стає мудрішою. Хотілося б зі свого життя стерти всі помилки молодості. Правда, кажуть, на помилках вчаться. Краще — на чужих… Час назад повернути не можна. А взагалі, хотілося б якось змінити своє життя на краще. Лише потрібно постаратись.
Світлана, 21 рік. Майже задоволена життям, та для цілковитого щастя хотілося б трішки більше для душі, для тіла, для сім'ї. І щоб добра довкола було більше, і всі були здорові і раділи життю ?
Олег, 23 роки. Я особисто оцінюю людське щастя по тому, як часто в кожного з нас поганий або хороший настрій, і як цей настрій на нас впливає. Виходячи з цього, можу додати, що днів, коли у мене тривожний і поганий настрій, значно більше, ніж коли він спокійний та ясний. Проте, нещасливим себе назвати не можу, і для відчуття щастя у мене є все.
Отже, за нашими підрахунками, на першому місці серед чинників, що приносять щастя кобелячанам — сім'я, на другому — здоров’я, на третьому — гроші. П'ятірку завершують власна реалізація та друзі.
Ми маємо все для того, аби бути щасливими, окрім розуміння цього. Отже, шукаймо позитив у всьому, як справжні оптимісти. Бо песиміст каже: «Гірше вже бути не може». А оптиміст каже: «Може, може…».

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 16:52 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації